Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok miért nem szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem szeretnek sakkozni?

Figyelt kérdés

Tudom, hülye kérdés, na meg nem is ezzel kell meghódítani senkit, de közös elfoglaltságként tök jó lenne, de miért van az, hogy ma már szinte alig van olyan lány, aki egyáltalán hajlandó lenne leülni egy partira?

Közöttetek van olyan lány, aki szeret sakkozni? :D

2011. nov. 29. 17:22
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:
*IQ-t akartam írni
2013. szept. 1. 02:26
 52/55 anonim ***** válasza:

A verbális intelligenciát szokás tipikusan női erénynek beharangozni, viszont az ún. kultúrafüggetlen Raven-tesztek szempontjai közül ez automatikusan kiesik (feltételezem, szöveges magyarázat híján a rövidtávú memória szintúgy), és bár nem tudom biztosra, milyen eredményeket átlagolnak hivatalosan, úgy rémlik, korábban azt olvastam, a nemek egyformán teljesítenek rajtuk.

Amúgy ha már megvolt a válasz, miért írtad ki a kérdést? Utólag jutott eszedbe a magyarázat vagy csak szerettél volna elismerést olvasni? :D

2013. szept. 1. 11:40
 53/55 A kérdező kommentje:
A kérdés lassan 2 éve lessz h ki van írva, szóval nem tudom h akkor mit tudtam. De bennevan a pakliban h csak elismerés miatt. :D De inkább itt arról van szó, hogy itt nem az a kérdés h miért nem tudnak, hanem miért nem szeretnek sakkozni, másrészt véleményekre is kíváncsi voltam, mit mondanak erről maguk a nők. :)
2013. szept. 4. 03:15
 54/55 anonim ***** válasza:
A "miért nem tudnak?" szerinted nem függ elég erősen össze a "miért nem szeretnek?"-kel? Úgy értem, amihez tehetség nem adatik, attól előbb-utóbb a kedv is elszáll (főleg ha olyasvalamiről van szó, amiben a kudarcvallás gyakorlatilag más emberek előtt való lebőgéssel egyenlő, kétszemélyes játék lévén), így a nők logikai képességi állítólagosan gyér mivoltának konstatálásával közelebb kerülünk a válaszhoz.
2013. szept. 4. 19:11
 55/55 A kérdező kommentje:
Összefügghet, de nem feltétlenül. Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy azért nem szeretnek sakkozni, mert nem tudnak, vagy azért nem tudnak, mert nem szeretnek? És hangsúlyozom, h itt nagy általánosságban beszélek, tisztelet a sok-sok kivétel nőnek, akik bizony logikusabbak is sok férfinál. :)
2013. szept. 4. 19:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!