Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok miért nem szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem szeretnek sakkozni?

Figyelt kérdés

Tudom, hülye kérdés, na meg nem is ezzel kell meghódítani senkit, de közös elfoglaltságként tök jó lenne, de miért van az, hogy ma már szinte alig van olyan lány, aki egyáltalán hajlandó lenne leülni egy partira?

Közöttetek van olyan lány, aki szeret sakkozni? :D

2011. nov. 29. 17:22
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
ajaj, súlyos papagáj-effektus. légyszi mondj valami újat is, mert különben elalszom :P
2011. dec. 16. 23:41
 42/55 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszed te újat mondasz? :)
2011. dec. 16. 23:43
 43/55 anonim ***** válasza:
nagggyon igyekszem... :P legyél már kicsit szórakoztatóbb :P
2011. dec. 16. 23:44
 44/55 anonim ***** válasza:
Nézd meg a kisujjadat. :)
2011. dec. 16. 23:49
 45/55 anonim ***** válasza:
ez csak akkor működik, ha már megittam egy sört :P
2011. dec. 16. 23:55
 46/55 anonim ***** válasza:
Nem meglepő, hogy sörtől függsz. :)
2011. dec. 16. 23:59
 47/55 A kérdező kommentje:
Na rendre, gyerekek! :D
2011. dec. 17. 00:04
 48/55 anonim ***** válasza:
nem kaptunk hajba :P
2011. dec. 17. 12:27
 49/55 anonim ***** válasza:

"a lányoknak másképp működik az agyuk és nem olyan jók a logikus dolgokban"

Hogy rosszabbak, azt nem mondanám (akkor nem egyezne meg az IQ pontjaik száma átlagban a férfiakéval), az érdektelenség közelebb áll a valósághoz. A többséget egyszerűen nem ez köti le, hanem az emberek és az emóciók, és ennek hormonális okai vannak. Valószínűsítem hát, hogy az idősebb generációk nőtagjai sem voltak másmilyenek.

Egyébként jómagam egy sakkszerető lány vagyok, de mivel mostanság se időm se partnerem hozzá, kicsit kiestem a gyakorlatból.

2013. aug. 31. 03:09
 50/55 A kérdező kommentje:
Az IQ nem csak logikából áll, és habár közel egyenlőnek mondható az átlag IG férfiak és nők részéről, a logikai kategóriában tudtommal a férfiak jobban teljesítenek. :)
2013. szept. 1. 02:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!