Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a pasitok megütne (ill...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasitok megütne (ill megverne), de aztán jönne bocsánatot kérni, ígérve, hogy megváltozik, visszafogadnátok? Ha azonnal nem is, de később?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy valóban szívből meg akar változni,és lassan változik is de néha vannak visszaesések amiket ő nem akar, de erősebbek nála és ezért megesnek? Ám folyamatosan javul? Hozzáteszem, nem rólam van szó.
2011. nov. 29. 16:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
hej, mindegy h ki mit csinalt, egy pasinak tilos megutnie egy noooot!!!!
2011. nov. 29. 16:30
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem egyszer történt, hogy megütötte. A nő el is hagyta, de nem az első sor verés után, mert akkor még attól félt, hogy ha elhagyja, akkor a pasi megtalálja és még nagyobb lesz a baj.
2011. nov. 29. 16:32
 13/21 anonim ***** válasza:
Soha! Ördögi körben játszik mindkét oldal!!
2011. nov. 29. 16:33
 14/21 A kérdező kommentje:
Te pedig az oroszlánbarlagban éhes oroszlánok közt.
2011. nov. 29. 16:50
 15/21 anonim ***** válasza:
34%
Hát igaz h nőt nem szabad megütni, de azért van jó pár rib@nc akik megérdemelnék. Le lehet pontozni.
2011. nov. 29. 16:57
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Öregem ez egy annyira k*rvára felesleges és értelmetlen kérdés. Szerinted hány csaj szereti, vagy bocsát meg annak aki megverte/ütötte? Egyik lánybarátom tök határozott, kiáll magáért még talán azt is lehet rá mondani, hogy irányító, mégis az exbarátja néha-néha legörgetett neki egy-két sallert és mindig eltűrte. Nem is ezmiatt szakítottak.
2011. nov. 29. 17:14
 17/21 anonim ***** válasza:

Az utolsó rátapintott a dolog lényegére, azonban pont emiatt nem felesleges vagy értelmetlen a kérdés.

Az ideális persze az lenne, ha azonnal otthagyná, de sajnos az érzelmi dolgok sokszor közrejátszanak.

2011. nov. 29. 17:23
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

én 19 évesen léptem ki egy 10 hónapos kapcsolatból ahol a párom megütött, és az volt az utolsó csepp a pohárban. otthagytam.(az utolsó előtti csepp az volt amikor bevallotta könnyek között hogy részegen lefeküdt egy másik csajjal)

s mikor ezért szakítani akartam, megütött.

reflexből visszaütöttem majd,szakítottam. ezen nincs mit megbeszélni.

nem bántam meg. talán azóta is egy verésekkel teli kapcsolatban élnék.

ehelyett most az esküvőmre készülünk a jelenlegi párommal ami jövő héten lesz. szóval megérte váltani:)

25/N

2011. nov. 29. 17:35
 19/21 anonim ***** válasza:
Akár szándékosan ver, akár az ördög szállta meg és vette át az uralmat az ökle felett, a nő nincs biztonságban mellette, és ez a lényeg.
2011. nov. 29. 17:59
 20/21 anonim ***** válasza:

Sicher, hogy nem! Aki egyszer megteszi, megteszi az 2x és többször is... és még azt is írod, hogy visszaeső?!?! Na nem.

Milyen jogon üt egyáltalán?

2011. nov. 29. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!