Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasitok megütne (ill megverne), de aztán jönne bocsánatot kérni, ígérve, hogy megváltozik, visszafogadnátok? Ha azonnal nem is, de később?
Az utolsó rátapintott a dolog lényegére, azonban pont emiatt nem felesleges vagy értelmetlen a kérdés.
Az ideális persze az lenne, ha azonnal otthagyná, de sajnos az érzelmi dolgok sokszor közrejátszanak.
én 19 évesen léptem ki egy 10 hónapos kapcsolatból ahol a párom megütött, és az volt az utolsó csepp a pohárban. otthagytam.(az utolsó előtti csepp az volt amikor bevallotta könnyek között hogy részegen lefeküdt egy másik csajjal)
s mikor ezért szakítani akartam, megütött.
reflexből visszaütöttem majd,szakítottam. ezen nincs mit megbeszélni.
nem bántam meg. talán azóta is egy verésekkel teli kapcsolatban élnék.
ehelyett most az esküvőmre készülünk a jelenlegi párommal ami jövő héten lesz. szóval megérte váltani:)
25/N
Sicher, hogy nem! Aki egyszer megteszi, megteszi az 2x és többször is... és még azt is írod, hogy visszaeső?!?! Na nem.
Milyen jogon üt egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!