Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen furcsa mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen furcsa mostanában a pasim?

Figyelt kérdés

5 hónapja járunk, és a kapcsolatunk elején annyiszor mondta hogy szeret, amikor hívott akkor nem csak annyi volt hogy ne késsek amikor megyek hozzá,hanem hogy mi van velem, most meg...Már nem is tudom mikor beszéltünk telefonon,ha nem akarok vele lefeküdni akkor megsértődik, agresszívabb lesz,megmondja mikor hova mehetek, ha elmegyek nélküle szórakozni, akkor fel van háborodva, de amikor ő menne,akkor nekem jogos a "felháborodásom",mert amikor kicsit többet iszik, akkor megcsalta a barátnőit,és én meg nem szeretnék ebbe bele esni. A múltkor is elment, utána meg mondta hogy sajnálja,de mikor össze veszünk,akkor meg felhozza hogy elmegy egy órára,és már le van cseszve, de ha épp nincs köztünk vita,akkor meg sajnálkozik,és csak akkor mond ki ilyen dolgokat ha veszekszünk.

16L , a pasim 18 éves.

2011. nov. 29. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
:( ilyesmi kezdődött el nálunk is nemrég... Nem adtam neki okot féltékenységre, szeretem mint legelején erre ő... Valószínű ez az igazi természete, és most kezdett el megmutatkozni..
2011. nov. 29. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:

ennek nincs értelme, kicsit érthetőbben megtudnád fogalmazni? nemtudom követni...

amugy a válasz valoszinüleg az hogy tinik vagytok, ez meg egy ilyen bidzigli

2011. nov. 29. 16:26
 3/7 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk elején teljesen más volt a pasim, nem csak azért hívott fel hogy mikor indulok el otthonról és hogy ne késsek, érdekelte hogy mi van velem, és nem sértődött be ha nem feküdtem le vele. Most meg ...
2011. nov. 29. 16:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Tinik vagytok, rád unt. Megkapott, már nem kell kaparni.
2011. nov. 29. 16:36
 5/7 A kérdező kommentje:
És folyamatosan megbánt. Ha félre nézik valamit,akkor flegmán oda vágja hogy látszik hogy figyelsz,és már mondtam neki hogy ne beszéljen velem így,mert szakítani fogok vele,de nem változtatna semmit. -.-" Meg hogy én csak tartom mint egy kutyát,mert mikor beteg voltam nem mentem át,meg ha suli után nem rohanok hozzá hanem merek beszélgetni a barátnőmmel kemény 10 percet már puffog hogy abban a 10 percben vele is lehettem volna.
2011. nov. 29. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:
akkor meg minek vagy ilyen gyökérrel? dobd már ki... -.-"
2011. nov. 29. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
azért, mert terhes, és ki fogja kulázni a gyereket
2011. nov. 30. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!