Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen furcsa mostanában a pasim?
5 hónapja járunk, és a kapcsolatunk elején annyiszor mondta hogy szeret, amikor hívott akkor nem csak annyi volt hogy ne késsek amikor megyek hozzá,hanem hogy mi van velem, most meg...Már nem is tudom mikor beszéltünk telefonon,ha nem akarok vele lefeküdni akkor megsértődik, agresszívabb lesz,megmondja mikor hova mehetek, ha elmegyek nélküle szórakozni, akkor fel van háborodva, de amikor ő menne,akkor nekem jogos a "felháborodásom",mert amikor kicsit többet iszik, akkor megcsalta a barátnőit,és én meg nem szeretnék ebbe bele esni. A múltkor is elment, utána meg mondta hogy sajnálja,de mikor össze veszünk,akkor meg felhozza hogy elmegy egy órára,és már le van cseszve, de ha épp nincs köztünk vita,akkor meg sajnálkozik,és csak akkor mond ki ilyen dolgokat ha veszekszünk.
16L , a pasim 18 éves.
ennek nincs értelme, kicsit érthetőbben megtudnád fogalmazni? nemtudom követni...
amugy a válasz valoszinüleg az hogy tinik vagytok, ez meg egy ilyen bidzigli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!