Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 éves korukra csak a lúzerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves korukra csak a lúzereknek nincs barátnőjük?

Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 12:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
hat majd lesz vki akinek bejössz.. alacsonyabb lanyok?
2011. nov. 29. 14:08
 22/29 anonim ***** válasza:
Ezzel álljatok már le ,hogy csak a tökéletes kinézetű pasiknak lehet barátnője. Nézzetek szét egyszer az utcán.Biztos csak modell pasik mászkálnak csajokkal. Illetve a magasság témában én is úgy vettem észre ,hogy a legtöbb lánynak a magasabb pasik kellenek,de van jópár barátnőm aki az alacsonyabb srácokat kedveli szóval ez se szentírás.Illetve a "tökéletes" pasikról az a tapasztalatom ,hogy nem igazán akarják magukat lekötni szóval mi van az olyan lányokkal akik komoly kapcsolatra vágynak? Van egy tényleg iszonyat csúnya haverom, ráadásul duci és alacsony is és mindig tök szép barátnői vannak, iszonyat jó fej, vicces és van önbizalma, soha nem halottam még panaszkodni talán ezért.Ezzel csak azt akarom mondani ,hogy nem lehetetlen ám barátnőt "szerezni", akkor is ha nem te vagy a megtestesült atyaúristen.
2011. nov. 29. 14:19
 23/29 anonim ***** válasza:
utolsonal a pont :)
2011. nov. 29. 14:22
 24/29 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy sajnos atyaistennek kell lenni külsőre, ha jó csajt akarsz.
2011. nov. 29. 14:36
 25/29 anonim ***** válasza:
és neked mi a jó csaj? akkor ti is ugyanigy gondolkodtok.. ti jó csajt akartok, mi meg jó pasit.. ugyanaz..
2011. nov. 29. 14:38
 26/29 anonim ***** válasza:
Én jó pasi vagyok, még sincs csajom.
2011. nov. 29. 14:41
 27/29 anonim ***** válasza:

Most pl nekem sincs :D

Pedig nem vagyok lúzer, sok barátnőm volt már, de most nincs, 21/f

2011. nov. 29. 15:20
 28/29 anonim ***** válasza:

Én 18 vagyok, lány, és nem volt még kapcsolatom.

De ne kenjük már egymásra. nyilván önbizalmi problémák is vannak, stb.

"De a lányok olyan követelményszintet állítottak fel, főleg külsőre, hogy nagyon nehéz megugrani.

" azért nyilván nem csak ez a baj.

2011. nov. 29. 17:36
 29/29 anonim ***** válasza:

Ez nem lúzerség kérdése, és nem is arról van szó, hogy a lányok lennének olyan válogatósak (egy lány 90% hogy akkor sem fog oda menni hozzád ha nagyon tetszel neki, viszont akit meg lehet hogy ő személy szerint átlagosnak gondolna, de a fiú határozottan menne oda hozzá, elképzelhető hogy oké lenne minden) , sőt feltételezem vannak olyan, nagyon csinos lányok is akik szinte akárkivel akárhol..... csak ugye van a férfiaknak is két részük, úgy mint a nőknek is.... főleg a férfiak/fiúk nagy része gondolja úgy hogy csak a szexre kell neki nő, aztán megunja hogy mindig abba a lyukba teszi, és néhány hét/hónap után szerez másik barátnőt, (kicsit talán keményen hangzik, de nagy részt ez a jellemző) és így tovább.... de aki komoly kapcsolatot szeretne egy nővel, annak nem elég annyi ha a csajnak formásak a combjai, feneke, mellei... nem akarok jobban bele menni a témába, de a lényeg, az az hogy nem az számít lúzernek akinek nem volt még barátnője huszon évesen (sőt, akiknek már volt 100 barátnőjük, és a csajok csak arra kellettek a fiúnak, szerinted ők valójában szerencsésebbnek mondhatók?)

Ezt kiemelem. Sokkal inkább az a lúzerség ha nagyon tetszik egy lány, és ahelyett hogy te lépnél, te várnád el hogy a lány lépjen, és utána meg.... mintegy..

Jó, én is láttam már néhány nagyon csini lányt, de ha ennek ellenére nem akarok egy lánytól semmit, az más téma, de akkor ne az legyen hogy "félek" a lánytól, és aztán így meg úgy, kitalálok mindenféle hülyeséget és kifogást....

22/F

2011. nov. 29. 19:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!