Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves korukra csak a lúzereknek nincs barátnőjük?
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 12:00
11/29 anonim válasza:
Szerintem meg azok a lúzerek(éretlenek) akik lúzereknek tartják a 20 éves szüzeket.Ilyen nincs, hogy kötelező valakinek szerezni minimum 5 barátnőt egy bizonyos korig...nemsokára odajutunk, hogy albumot tartanak az emberek a csajok képeivel akiket meghúztak és mútogatják a haveroknak...biztos ilyen is van.Lényegtelen...a lúzerség inkább a gyengeség egy embernél.Például az alkoholisták akik tönkreteszik a családjukat lúzerek.Az hogy valaki gátlásos, az nem lúzerség, csupán egy defekt és úgye azt tudja mindenki, hogy nincs ember defekt nélkül...ja bocsánat akik lúzerezik a 20 éves szüzeket, biztos tökéletesek...hagyjuk.
12/29 anonim válasza:
nem kötelező.. de nekik jobb :D
13/29 anonim válasza:
szerintem meg azok a lúzerek akik lúzereknek tartják azokat akik lúzereknek tartják a 20 éves korukra barátnő nélküli embereket lúzereknek tartó embereket
14/29 Problem? válasza:
Nem a lúzerek csak nem mindenkinek jön össze az élet te pl 20évesen nem tudod felvenni a versenyt egy 26-27éves sráccal akinek jó esetben saját kocsija lakása van és tudja kényeztetni a bnőjét wellness hétvégék stb..... te ezeket saját erőből nem tudod megadni így nyilván aki ezeket biztosítani tudja annak van nagyobb esélye Persze most majd jönnek a nők hogy nem mindenki ilyen de , azért nem olyan jó buli mindíg csak sétálgatni ezekre hamar rá un az ember és új irányba kezd el nézelődni.
15/29 anonim válasza:
háát.. a wellness-hétvégét tudja biztositani egy fiatalabb pasi is.. de sztem is jobb az idősebbekkel lógni :)
16/29 anonim válasza:
Igy van, lúzer az aki lúzernek tart engem mert én lúzernek találom azt aki lúzernek tart egy 20 éves szüzet.:))))
17/29 anonim válasza:
jajj ez már bonyolult :D lényeg h nem lúzerség.. de azért belekóstolhatnának már a jóba :D
18/29 anonim válasza:
nem vagyunk mi lúzerek
de ezek a mai lányok nagyon elkényelmesedtek és csak is a legtökéletesebb pasikra hajtanak
még a csúnya lányoknál is ez figyelhető meg
én próbálkoztam szép, átlagos és túlsúlyos, csúnya lányoknál is
de mind elutasított, ha nem is mondta ki, de ráérzetem, hogy a fenébe kíván, mert gondolom a magasságom nem jött be nekik, sajnos nem vagyok magas...
19/29 anonim válasza:
utolsó, ha mindenki elutasitott, akkor nem gondolod, nem veluk van a baj?
20/29 anonim válasza:
ma 13:56
érdekes neten tetszem a lányoknak, de a magasságom miatt elutasítanak
akkor élőben is a magasságom az oka??
igen, biztos én tehetek róla, amiért csak 165cm magasra nőttem meg fiúként...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!