Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó feleség dolga? Baj ha én nem vagyok az a kiszolgálom a férjemet típus?
A Jó Feleség ismérvei:
Társaságban egy Dáma,
Konyhában egy Tündér,
Az ágyban pedig a legmocskosabb qurva!
Remélem segítettem!
Ez pontosan igy van, amit az előttem eggyel szóló mond. A feleség ismérvei.
Na ez az amit a nőknek oktatni kellene, és igy kellene viselkedni. Mert akárhogy is nézzük, ez a világ a férfiaknak áll, és nem nekünk nőknek. Ha nem vagyunk az ágyban k.rvák, akkor megkeresi máshol, van bőven jelentkező akár szeretőnek, akár feleségnek is... Ha nem viselkedünk társaságban, akkor szégyenkezni fog a férjünk, és ha nem tudunk főzni (és a főzéshez hozzátartozik a tálalás, a férj orra alá, sőt még a levest is ki kell szedni neki), akkor még jobban csalódik, és oda fog menni, ahol megkapja ezeket. Vagy elfogadjuk, hogy még mindig a férfiaknak áll a világ, vagy nem, akkor is igy működik, és a férj anyukája is minden bizonnyal igy nevelte a fiacskáját, hogy a nőnek ki kell szolgálni. Ha nem vesszük ezt komolyan, akkor egyszer csak rádöbbenünk, hogy a férjünk más nőt készül elvenni, minket pedig el akar hagyni.
Kérdezőnek: Jó tanulást, és kísérletezést a férjeden!!!
ja, hogy úgy gondolod, hogy a nő cselédkedjen a férjének, ugrálja körbe, mindemellett legyen társasági dáma, és még ráadásul szexistennő is?
Ti, akik ezt állítjátok, írjátok már le légyszi, hogy egy férfinek milyennek kell lenni mint férj?
Na nehogymár mi nők tegyünk meg mindent a család és a házasság folyamatos szintentartásához!
Mi ez a hímsovinizmus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!