Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni h egy ffinek komolyak a szándékai?
Leveleztünk ..aztán egyszer találkoztunk ..és azóta megint levelezünk ..az újabb találkozás lehetősége ott lebeg olykor a beszélgetésinkben ,de azóta utaláson kívül egyszer se írta h mikor találkozzunk megint ..
Kellemes vidám levélváltások ezek, és az egész olyan barátkozás- eddig ok ,csak valahogy most elkezdett diszkomfort érzésem lenni ..mert én azt hiszem többet érzek.
És nem szeretnék áldozatul esni annak h én többet gondolok bele ..
Ha ez kapcsolat indulás azt mondom szép eddig, mert nem rohantunk stb(az hiszem ezért is mélyebbek az érzéseim mert valahogy a személyiségét jobban megtudtam ismerni)..de hogyha nincs is semmi többről szó csak haverkodásról az jobb lenne ha kiderülne..-én pedig egy dolgot utálok, leginkább a bizonytalanságot ..
(azt ne írjátok h kérdezzek rá ,mert ez egy érzés kezdeménynek lehet a halála .Belefutottam ilyenbe régen ott nálam kérdezték meg h namivanjárunk ..én megrettentem és bár megpróbáltuk de nem ment mert megtört a varázs)
Világosítsatok meg kérlek srácok hogy szerintetek most akkor mivan ?!
Nem lehet tudni! idovel derul ki mindnen, sot meg lehet akkor sem. Meg ha, annak is igerkezik az egesz meg lehet akkor sem az, en mar 2 x jartam meg, hogy 2-3 ev utan meglepodott, hogy en annyira komolyan veszem a dolgokoat, szoval soha sem lehet tudni pontosan,vagyis mondhatom azt inkabb, hogy minndekinel masok az elvarasok meg a szandekok.
31 L
Szerintem ha sokáig váratsz egy férfit, akkor az egy idő után elkezd csak barátként tekinteni rád. Vagy még barátként sem.
Lehet, hogy a te vágyaidra pozitív hatással van a hosszú, langyos, levelezgetős ismerkedés, meg a másik lelkének, személyiségének megismerése, de a férfiaknál és sok nőnél is ez egy idő után úgy hat, hogy lelohad a vágyuk, azt hiszik, nem is kellenek már. Semmi szexuális visszajelzés nem történik, ezért a kapcsolat is megmarad levelezés szintjén.
Néha nem árt gyorsítani, a tettek többet érnek ezer levélnél, úgyis élőben akarsz tőle valamit, nem életed végig levelezni akarsz vele.
Szerintem pont a te lassú tempód okozta ezt a távolságtartást.
Köszönöm aki eddig írt !!
3.VÁLASZOLÓNAK : első randin megcsókolhatott volna nem tette ,végül nem is baj -de MEGTEHETTE volna .Amikor rákérdezett h találkozom e vele akkor igent mondtam rá ..-MIT kell tennie egy nőnek h ennél egyértelműbb jeleket adjon a pillarebegtetésen és a kacér mosolyon kívül ..?
Nekem volt több egy-két éjszakás kapcsolatom az utóbbi időben,nem vagyok egy gátlásos valaki ..ezekből pont azért nem lett semmi mert túl hamar jött a testiség ..jó volt a szex de nem volt érdekes a dolog mint kapcsolat .
Itt az volt a különleges h más vonzalmi alap volt ..-
ma irt de semmi kérdés v találkozás felvetés . :( Sztem nem egy töketlen alak ..de én ezt kezdem elkönyvelni úgy h nem aktuális kategória sajnos .. :(
Hm, mintha magamat olvasnám....
Egy hónapig levelezgettem egy sráccal (igaz, én ismerem őt régről), egyszer találkoztunk, minden remek volt, de azóta semmi. A találka végén ő vetette fel, hogy találkozhatnánk köv. héten is, de semmi. Ha rákérdeztem, h akkor mikor, mert elég sok mindent kéne csinálnom a héten, akkor terelt. Egy idő után meguntam és nem írtam neki. Ő sem írt azóta. Hát ennyi. Csak azt nem értem, hogy akkor a tali végén miért mondta, h találkozzunk köv. héten is (nem haltam volna bele, ha nem mondja...)
Remélem azért a Te történetednek szebb lesz a vége! :)
23N
én akkor sejtettem meg, hogy komolyak a párom szándékai mikor ey hónap után megkérdezte hogy hozzámegyek e feleségül:)
aztán eltelt 1,5 év, jővőhéten lesz az esküvőnk.
úgy néz ki tényleg komolyan gondolta:)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!