Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak rémeket látok? Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak rémeket látok? Tényleg így szeret egy 40-es férfi? 35/L vagyok és távkapcsolatban élek. A kedvesem 42 és egyikünk se független, sajnos.150 km-re élünk egymástól, ráadásul.

Figyelt kérdés
Még gyerek korunkból imerjük egymást.Pár hónapja lépett be az életembe újra és hatalmas szerelem lett belőle.3 hónapig csak"lelkiztünk":Napi rendszerességgel telefon,sms,msn, e-mail. Aztán az elmúlt másfél hónapban 3x randiztunk-többször is, de kettesben csak akkor- és természetesen le is feküdtünk egymással. Ami minden alkalommal csodás volt és mindkettőnk szerint tökéletes.Szóval mindkettőnknek családja van,de arról már volt szó,egyszer közös jövőt szeretnénk.Kedvesem szereti ugyan a nejét,de saját bevallása szerint intellektuálisan és szexuálisan is kevés neki.Mióta viszont velem szexelt,a neje ki van cserélve és most sokkal többet foglalkozik vele.Azt mondja felszabadultabb most otthon a szexben,mert boldog tőlem.A neje tudja, hogy van valakije,de keményen elkezdett harcolni és sokkal normálisabb lett.Ezért a párom azt mondja,szemétség lenne,ha ő most lerázná magáról.Én pedig be vagyok sz@rva,mégse én kellek Neki?Már csak azért is felmerül bennem,mert tudom,hogy nagyon elfoglalt.Itt a nyár, amikor foglalkozásánál fogva még jobban. De akkor se értem,hogyan lehet az,h egyre kevesebbet kommunikálunk pár hete. Ha kérdezem, azt mondja ne aggódjak, majd ez az időszak is elmúlik és imád.Nem szeret kevésbé és ne agyaljak ezen, csak a fent említett gyakorlati okai vannak az egésznek.De most randit se tervezünk, meg se merem kérdeni miért.Attól félek, már nem szeret annyira, bár nem tudom miért.Maximálisan őszinte volt mindig hozzám,akkor is ha bántott kicsit vele. De én kértem és viszont ilyen vagyok. Sokszor volt kapcsolata a házassága mellett, de nem rugta fel.( Szerelem csak 1x, de akkor se végül)Ő azt mondja, értem elöbb utóbb megteszi valószínű,de nem hiteget. Mindenképp azt akarja, hogy az élete része maradjak.Szeret és félt és nem akar megbántani semmivel, csak szeretni akar.Én is Őt! De nekem nagyon rosszul esik, úgy érzem háttérbe szorultam. Próbálom magyarázni Neki, de semmi változás.Talán azt is el tudom fogadni, ha sosem élünk együtt, de mindenképp meg akarom tartani a szerelmét.Nem akarom elrontani azzal, hogy folyton nyafogok: még, még...De így meg én szenvedek:-(( Ha akad itt olyan, akinek van ebben tapasztalata- koránál fogva is!- és úgy érzi, tud jó tanácsot adni, kérem tegye meg!Köszönöm a segítséget
2009. máj. 13. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Ne haragudj, de nem tudom megállni, hogy ne kérdezzem meg, hogy nem sül le a bőr a képedről? "Természetesen" lefeküdtél vele...mintha ez olyan természetes lenne. Belementél a kapcsolatba, pedig tudtad, hogy házas. Basszus, szerető vagy, mit vársz tőle? Az ilyen férfiak csak a szexre használják a nőket. Ha te ennél többre vágysz, akkor ne harmadik legyél, hanem egy független ember társa. Ráadásul azt írod, hogy te sem vagy független. Érdekes, hogy ilyenek vársz el tőle, hogy maximális őszinteség...a te életedben ez hol van meg a párod felé? Olyat ne várj mástól, amit te sem adsz meg. Legalább a férjeddel őszinte lennél ahelyett, hogy megcsalással alázod porrá és még erről oly nagy természetességgel is nyilatkozol. Csak szólok, ha eddig nem tudtad volna, hogy ez nem normális dolog. Az lett volna fair, ha már a megcsalás előtt mindketten kiléptetek volna a házasságotokból, ha olyan nagy a szerelem, ahogy írod. Hogy bízhatsz meg abban, aki átveri a feleségét? Ezzel az erővel téged is ugyanúgy átejthet.
2009. máj. 13. 15:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem sül le a bőr a képemről, mert van olyan, hogy az ember nem rúgja fel meggondolatlanul az életét. Attól, hogy nem vagyunk függetlenek, még lehetünk szerelmesek. Gondolunk a gyerekeinkre és a házastársunkra is. Megalapozott döntést hozni ilyen horderejű kérdésben nem lehet két nap alatt hozni. Addig pedig kénytelenek vagyunk megfelelni a helyzetnek. De kifejezetten sorstársaknak szántam a kérdést, nem akartam senkit megbotránkoztatni. Van ilyen helyzet, sajnos!
2009. máj. 13. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
72%
Ha számodra a szerelem olyan nemes érzés, az őszinteséget miért nem értékeled? Kimondtad a kulcsszót, olvasd csak el a kommentedet. Nem fogja felrúgni ezért a viszonyért a családi életét...megkaptad a választ. Arra kellettél neki. Semmi többre. Ha a férjed tudná, hogy mit tettél, undorodna attól, hogy bármikor is újra szexuálisan közeledjen hozzád. Azért ebbe gondolj bele...és még neked vannak elvárásaid. Hol van itt nektek közös jövőre esély, ha eleve egyikőtök sem akarja felrúgni a kapcsolatát? Szerintem az lenne a legjobb, ha elválnál, mert igazából azon nyerne a férjed, hogy megszabadul tőled. Ilyen helyzet nem adódik, hanem általad teremtődik! Könnyű a felelőséget ledobni azzal, hogy szerelmes vagy. Hát kérlekszépen majd elmegyek lopni, mert megtehetem indokkal, ha éhes leszek.
2009. máj. 13. 19:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Sose fog elválni, mindig lesz rá ok, hogy miért nem. Eleinte a gyerekek miatt, aztán ha kirepülnek, nem hagyhatja magára az asszonyt, utána jönnek az unokák... Szomorú tény, de csak használ téged. Ahogy írtad, volt neki már más is - és biztos lesz is még, hisz nem te vagy a Nagy Igazi neki - hisz akkor már rég lépett volna. Gondolj csak arra, hogy ha téged igazán szeretne, hogy tudna felszabadultan lefeküdni, élni egy másik nővel, téged meg hanyagolni? Sehogy. Egyszerűen csak a változatosságot kereste, hogy feldobja az otthoni szexuális életét. De már nem vagy újdonság, így keres mást. De ezt sose fogja neked bevallani, és sose fog elhagyni téged sem, ahogy a feleségét sem - ezek a pasik ilyen típusok, "döntésképtelenek", csak sodródnak, és kihasználják az érzelmileg elhanyagolt nők szeretetéhségét. Te nyeled a békát jó sokáig, mert szereted, és reménykedsz, aztán ha betelik a pohár, és végleg megkeseredsz, akkor majd elhagyod, neki meg lesz más szeretője - ennek ez a menete. Jobban jársz, ha inkább most lépsz ki, sok fájdalmat megspórolsz magadnak.

"Talán azt is el tudom fogadni, ha sosem élünk együtt, de mindenképp meg akarom tartani a szerelmét."

Nem szerelmes beléd, és nem is lesz soha, csak mondja - ezt kellene megértened.

2015. júl. 4. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!