Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová vigyem évfordulonk alkalmából a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Most lesz hétvégén az évfordulonk és megszeretném lepni valami jó kis programmal. Budapesten belül vagy annak környékén szeretném ezt megvalósítani, de nem jut eszembe. Ilyen már volt, hogy gellért hegyi séta napnyugtákor, állatkert, meg alap dolgok. Nem vagyok spur de szeretném olcsóün megúszni mivel Június elején megyünk nyaralni. Valami romantikusra gondoltam. Én 18 vagyok, a barátnőm pedig 20.
2009. máj. 13. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Margit-sziget? Szerintem szép hely (nekem, mint vidékinek a pesti forgatagban)! Esetleg visztek pokrócot, vmi harapnivalót, ha van kedvetek, de csak ugy sétálgatni, fagyizni, napozni, ücsörögni is szupi :)
2009. máj. 13. 13:54
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
egy romantikus szopatás valami bokorban?
2009. máj. 13. 13:57
 3/3 A kérdező kommentje:

első kommentelőnek: Köszönöm, már sajnos margit sziget is kilőve, de még átgondolom.

második kommentelőnek: köszönöm a te "értékes" segitségedet, és fogadd jó kívánságaimat...

2009. máj. 13. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!