Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetnék egy normális, kedves, szép barátnőt magamnak hosszabb távra?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok és még egy árva csók sem volt egy lánnyal sem, se egy kézenfogva séta, se egyéb...

Van még esélyem, hogy megtaláljam azt a lányt, aki igazán tudna szeretni és én is Őt viszont vagy már reménytelen, hogy változzon ez az állapot?

2011. nov. 28. 20:38
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Mért te eddig hol ismerkedtél?Lehet hogy rossz csajokhoz mentél oda!
2011. nov. 30. 15:05
 22/24 A kérdező kommentje:

ma 15:05

régebben csak neten mertem, pár hónapja már bevásárlóközpontokban is próbálkozom

2011. nov. 30. 15:18
 23/24 anonim ***** válasza:
Sajnos az interneten es sok videki faluban is probalkoztam mar, de elmondhatom neked,hogy a del alfoldon egesz rendes szep es csaladcentrikus not kapsz magadnak,de nem mindig a nok a hibasak,en es egy 30 eves fiu vgyok,de latom hogy mit rontanak el sokan!!! A masik iranti odafigyelest, Baja es Pecs kornyeki falvakban eddig rendes lanyokkal talalkoztam, nem voltak nagykepuek, de ha odamesz te is legyel szereny es akkor tuti eselyed van, persze a tapasztalat meg egy kis pszihologia is szukseges a jo kapcsolathoz, hogy jozan fejjel el tudd donteni hogy egyutt tudsz -e elni azzal a lannyal vagy csak egyszeruen tetszik, en sok kapcsolatomat ezzel szurtam el hogy csak a kulsot neztem,utana semmit,sokat szamit az is hogy mi a legfontosabb az eletedben,nekem mindig a boldogsag volt, nem a penz es a munka,ha ezkzt figyelmbe veszed es nem torodsz masok velemenyevel akkor elobb utobb megtalalod akit keresel! Udv; Attila
2011. dec. 16. 19:33
 24/24 anonim ***** válasza:

barátnőt magamnak hosszabb távra <=> 21 éves fiú vagyok és még egy árva csók sem volt

No most te h*lye vagy. Még annak is nehéz egy hosszútávú kapcsolatot egy szép lánnyal össze hozni aki tapasztal.

Értem én, hogy eddig nem volt nehogy később se legyen. De erre is hibás taktika. Mert ha az első majd mondjuk harminc évesen hagy el, még nehezebben lesz új. Bár még az is igaz ha lesz egy ilyen elsőre 21-től 30-ig az valószínű nem szép lány lesz. Így a végén soha nem lenne egy szép fiatal barátnőd sem.

Rövid távú kapcsolatot keres, olyan aki hamar benne van a dolgokban, és mivel rövid távra kell, ez nem fog zavarni téged, hogy mással is így tett!

2011. dec. 17. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!