Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnék egy normális, kedves, szép barátnőt magamnak hosszabb távra?
21 éves fiú vagyok és még egy árva csók sem volt egy lánnyal sem, se egy kézenfogva séta, se egyéb...
Van még esélyem, hogy megtaláljam azt a lányt, aki igazán tudna szeretni és én is Őt viszont vagy már reménytelen, hogy változzon ez az állapot?
ma 15:05
régebben csak neten mertem, pár hónapja már bevásárlóközpontokban is próbálkozom
barátnőt magamnak hosszabb távra <=> 21 éves fiú vagyok és még egy árva csók sem volt
No most te h*lye vagy. Még annak is nehéz egy hosszútávú kapcsolatot egy szép lánnyal össze hozni aki tapasztal.
Értem én, hogy eddig nem volt nehogy később se legyen. De erre is hibás taktika. Mert ha az első majd mondjuk harminc évesen hagy el, még nehezebben lesz új. Bár még az is igaz ha lesz egy ilyen elsőre 21-től 30-ig az valószínű nem szép lány lesz. Így a végén soha nem lenne egy szép fiatal barátnőd sem.
Rövid távú kapcsolatot keres, olyan aki hamar benne van a dolgokban, és mivel rövid távra kell, ez nem fog zavarni téged, hogy mással is így tett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!