Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülés előtt, terhesség alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apas kérdése:

Szülés előtt, terhesség alatt és utána sincs szexuális életünk. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

2011. nov. 28. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én remélem megfejtettem.

A helyzet az, hogy nem igazán hiszed el, hogy tetszel a férjednek, mert magadnak sem igazán, ezért bármiben kedveskedik, úgy látod nem őszinte, csak azért teszik, hogy megkapja ami jár neki, nem igazán neked szól, hisz te úgy sem vagy szép, miért szólna neked?Szerinted.

Önbizalom kellene.Nem tudok adni, nekem sincs.

2011. dec. 3. 10:47
 12/15 A kérdező kommentje:

"Ha bennem van a hiba akkor mit változtassak? Ha benne akkor mit mondjak neki? "

Igen igaza van, mivel én nem kívánom a szexet, de a szexhez is két ember kell, és mielött belemennék a teljes önmegsemmisítő marcangolásba tudni szeretném, hogy ha van valami megoldás akkor én hogyan segítsek a páromnak észrevenni azt, hogy ő hogyan tudna visszazökkenteni a régi kerékvágásba. :-(

2011. dec. 4. 06:56
 13/15 A kérdező kommentje:

De mi a bajod a szexszel? Miért nem akarod? Mi rossz neked benne?

Nem tudom mi a bajom, már a simogatástól is kiráz a hideg, akár hányszor csókkal közelít felém úgy érzem mintha kőből lennének az ajkaim. A házasság előtt? Nem vagyunk még összeházasodva. Párkapcsolatban élünk. 15 hónappal ezelőtt kezdődött minden, azóta hullámzó volt a szexuális életünk, valamikor sülve-főve együtt voltunk, de volt olyan hét hogy nem volt semmi max. összebújtunk, de ez valószínűleg a a fáradság miatt volt. Amióta megfogant a kisfiam aki most 5 1/2 hónapos azóta hanyatlik a dolog, és így értünk el idáig, hogy már nincs semmi én nem kívánom a szexet, de mással se, sajnos az okot nem tudom miért, mert ha tudnám akkor lehet, hogy meg tudnám oldani, az interneten, számomra tejesen ismeretlen emberektől szeretném megkapni a megoldás kulcsát, ez nagyon megvisel.

2011. dec. 4. 07:34
 14/15 A kérdező kommentje:

Én remélem megfejtettem.

Igen van egy kis önértékelési problémám, és igen igénylem, hogy azt mondja, hogy jól nézek, ki de én minden esetben neki állok panaszkodni a striák miatt vagy, azon hogy a melleim elvesztették régi formájukat, vagy hogy az egyiket jobban leszívja a kisfiam a másikat kevésbé, szóval tudom, hogy vannak ilyen problémáim. Az a bajom,hogy az önbizalom nem egy olyan dolog amit, ha bemegyek a boltba leveszem a polcról és már fogyasztható is. persze a külvilágnak azt mutatom, hogy nagyon kemény és erős vagyok, de olykor kedvem lenne kiszaladni a világból.

A problémát már feltártuk, de a megoldás még mindig várat magára. Szeretném ha rendbe jönne az életem.

2011. dec. 4. 07:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Voltam hasonló szituban, csak nálunk gyerek nem volt. Nagyon szar ügy, ez tény. Nekem egy dolgot tanácsoltak, de nem tudtam megfogadni sajnos. Pedig többektől tudom, hogy bejön. Nem beszélni kell róla, hanem csinálni. Döntsd el magadban, hogy márpedig történjék bármi, heti egyszer (eleinte, aztán kétszer legalább) szexelni fogtok. Készülj rá, olvass előtte erotikus történetet, sminkelj, epilálj, vegyél szép fehérneműt, és csináld. Elkezdeni nem jó, de egy idő után már jó, aztán ahogy elkezd rutinná válni, már kimondottan magától értetődő lesz neked is. Legalábbis egy barátnőm helyre rakta így a szexuális életüket és azt mondja, hogy mostmár tök jó.

A B-verzió tényleg a szakítás lenne, de ha egyszer ott egy pici baba, akkor az nehéz ügy. Az biztos, hogy a szex mentes kapcsolatra rámész. Hidd el, neked is jobb lenne, ha lenne rendes szexuális életed. Ne zárkózz el, mert egyre rosszabb lesz a szitu, egyre feszültebbek lesztek mindketten és jönni fognak a további problémák.

2012. ápr. 10. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!