Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális Lányok manapság akik komoly kapcsolatra vágynak? Csajok irjatok! Többi Lenn! 22/f
Dehogyis nincs vele baj...Te normális vagy én meg kb. mintha Téged osztottalak volna! :( Pedig nem, mert nagyon is szimpatikus vagy, csak kijött.
Sajnálom, ne haragudj, nem bántáskén és nem ellened írtam, amit írtam!!
Vannak, én is ilyen vagyok. Nekem pl. egy csalódás miatt egy időre elment a kedvem a kapcsolatosdiból, ahol én megszeretek valaki, aztán kiderül, hogy éretlen és ő dob ki...
Sok normális lányt szívatnak meg olyan pasik, akiknek a kezébe nem való értékes lány, ezért egy időre be tudnak zárkózni a csigaházukba, és bizalmatlanok lesznek.
De én például nem adtam fel a reményt, hogy végre olyannal hoz össze a sors, aki végre megbecsül, ezért ha látom, hogy valakit tényleg érdeklek, képes vagyok megnyílni. Nem egykönnyen, de akinél úgy látom, hogy megérdemli, előjövök a csigaházamból és nagyon tudom szeretni.
22/L
utolso--
mintha én irtam volna le...teljesen igazad van és én is így vagyok a dologgal....én is egy komoly kapcsolat után,jöttem rá dolgokra és észleltem fel,és már jóideje nincs senkim,pedig lehetne nem is egy,de nekem komoly kell és nem alkalmi így nehéz az ilyet megtalálni...de türelemmel várok illetve ismerkedem,mert ha elveszítjük a türelmünk akkor csak a csalodás jön ujra és ujra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!