Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek akkor ha a párotokkal/férjetekkel már szinte nem is lenne szex?
1éve vagyunk házasok. Már jó ideje pocsék a szexuális életünk. Kb 2-3hetente vagyunk együtt, akkor is hosszes könyörgésre. Ezek az együttlétek mostanában egyáltalán nem jók, mert a férjem kb 5perc alatt elmegy. Beszélni nem tudok vele, mert általában felkapja a vizet, hogy engem csak ez érdekel. Ha póbálom vele megértetni, hogy ez nekem milyen rossz, nem érti meg, ő lesz megsértődve. Én már nem érzem nőnek magam, nem érzem, hogy kívánna és nagyon megalázó, hogy úgy kell könyörögnöm, hogy szexeljünk. Sokszor azt érzem inkább hajnalig játszik meg tv-t éz, csak hogy én már aludjak, mikor ő bebújik az ágyba. Néha normális, és lehet vele beszélni, de akkor is csak azt mondja, hogy változtatni fog, de persze semmi. Nem tudom mi baja, mi van vele. Azt tudom, hogy nem csal meg, mert nem jár sehova csak edzeni hetente kétszer meg dolgozni. Már mondtam neki, ha így folytatja meg fogom csalni, mert nekem szükségem van a szexre. Persze kiakadt, hogy mondhatok ilyet, de ennek ellenére sem tesz semmit.
Nem tudom mit tehetnék. Nekem szükségem van a szexre. Régebben heti 3-4szer összebújtunk. Kicsit gáz, hogy hetente többször masztizok mikor férjem van. Lehet így élni? Szeretem és nem akarom elhagyni, mert amúgy jó minden. De nekem ez kell! Én 26évesen nem akarok szex nélkül élni. szeretném magam nőnek érezni, és azt, hogy kívánnak. De ezt a férjemmel nem érzem! Mit tegyek? Éljek így életem végéig? mi lesz ha babánk lesz? Akkor majd félévente fogunk???
14:36-os! Gondolj már bele légyszives, hogy ha a manust eszi a bánat, mert nem tud teljesíteni, akkor miért nem fordul szakemberhez, inkább más embernek is fájdalmat okoz, aki pedig nem ezt érdemli???? EZ NEM SZERETET! Ez önzés! Csakhát valószínűleg kényelmesebb neki megsértődni és az asszonyt leidiótázni, mint hetente egyszer elmenni kezelésre, annak a kedvéért akit "szeret"! Szóval, ha én szeretek valakit, akkor azon igyekszem, hogy ne bántsam, és amit tudok, megteszek azért, hogy ő jól érezze magát velem. Biztos nekem vannak furcsa elképzeléseim a szeretetről!
Azt meg honnan veszed, hogy én nem tudom miről van szó? Hogyne tudnám már!
Én nem tudom, ti hány évesek vagytok itt lányok, de nagyon tévedtek amikor azt hiszitek, hogy majd 50 évesen nem fogjátok már kívánni a szexet! Dehogyisnem! Huhuhuhuhhhhúúúúúú, akkor fogjátok majd igazán kívánni, mert 40 éves kor után elkezd termelődni az ösztrogén a szervezetetekben, és meg fogtok őrülni, annyira szexelnétek!
Azt mondtad,hogy azóta van ez mióta elvetéltél...Nem lehetséges,hogy ez okozott neki lelki traumát és azt hiszi,hogy a szex miatt volt?
Mivel minden mást csinál,nem hiszem,hogy nem szeret,ennek valami egészen más oka lehet!
Legyél kedves,próbáld finoman rávezetni...
Ha munka után fáradt,egy finom masszázs segíthet az ellazulásban.Ha közbe csókolgatod vagy valami,akkor lehet,hogy megjön a kedve,de ha nem,akkoris legalább kedveskedtél és ezt biztos,hogy értékelni fogja.Vagy bújj be mellé a kádba vagy a zuhanyzóba,mosd meg a hátát ;) Nem kell rámenősnek lenni,mert lehet,hogy magától is "rászánja megát".Mindenesetre ne követelőzz!Az is lehet,hogy a teljesítménye miatt fordult magába...Segíts neki finoman levetkőzni a gátlásait!A lényeg,hogy soha ne kapd fel a vizet,mert az csak olaj a tűzre!Legyél Te az okosabb!
Sok Sikert
/Szmötyi/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!