Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek akkor ha a párotokkal/férjetekkel már szinte nem is lenne szex?
1éve vagyunk házasok. Már jó ideje pocsék a szexuális életünk. Kb 2-3hetente vagyunk együtt, akkor is hosszes könyörgésre. Ezek az együttlétek mostanában egyáltalán nem jók, mert a férjem kb 5perc alatt elmegy. Beszélni nem tudok vele, mert általában felkapja a vizet, hogy engem csak ez érdekel. Ha póbálom vele megértetni, hogy ez nekem milyen rossz, nem érti meg, ő lesz megsértődve. Én már nem érzem nőnek magam, nem érzem, hogy kívánna és nagyon megalázó, hogy úgy kell könyörögnöm, hogy szexeljünk. Sokszor azt érzem inkább hajnalig játszik meg tv-t éz, csak hogy én már aludjak, mikor ő bebújik az ágyba. Néha normális, és lehet vele beszélni, de akkor is csak azt mondja, hogy változtatni fog, de persze semmi. Nem tudom mi baja, mi van vele. Azt tudom, hogy nem csal meg, mert nem jár sehova csak edzeni hetente kétszer meg dolgozni. Már mondtam neki, ha így folytatja meg fogom csalni, mert nekem szükségem van a szexre. Persze kiakadt, hogy mondhatok ilyet, de ennek ellenére sem tesz semmit.
Nem tudom mit tehetnék. Nekem szükségem van a szexre. Régebben heti 3-4szer összebújtunk. Kicsit gáz, hogy hetente többször masztizok mikor férjem van. Lehet így élni? Szeretem és nem akarom elhagyni, mert amúgy jó minden. De nekem ez kell! Én 26évesen nem akarok szex nélkül élni. szeretném magam nőnek érezni, és azt, hogy kívánnak. De ezt a férjemmel nem érzem! Mit tegyek? Éljek így életem végéig? mi lesz ha babánk lesz? Akkor majd félévente fogunk???
Senki nem mondott semmi rosszindulatút! Volt egy kérdés, jöttek rá a válaszok, és csak azért, mert valaki nem kezd el sajnálkozni, és együttérzően bólogatni, hanem az a véleménye, hogy egy ilyen pasit hagyni kell a fenébe, attól még nem rosszindulatú.
Figyeljetek már, ha szeretek valakit akkor folyamatosan megbántom? És itt nem arról beszélek, hogy nem tud teljesíteni szexuálisan úgy, ahogyan azt kéne, hanem arról beszélek, hogy nem hajlandó megoldást találni a problémára. És ezzel bizony folyamatosan megbántja azt, aki segíteni akar neki és szereti őt. Én ezt nem hívnám szeretetnek.
Sziasztok! Én pasi vagyok, 7 és fél éve vagyok együtt a párommal. Kb 4 éve kezdődtek ugyanazok a problémák mint nálatok, a páromat egyáltalán nem érdekli a sex. Nagyon ritkán vagyunk együtt,persze előtte mi is rengetegek sexeltünk, akár napi többször is. A sok időkihagyás és a stressz miatt már én sem tudok teljesíteni és ez csak hatványozza a rossz teljesítményem. Ha nem megy úgy ahogy én akarom akkor még jobban stresszelek és még rosszabb leszek. Ez egy ördögi kör. Teljesen el vagyok keseredve és nem akarom így leélni az életem. A párom imádnivaló és van egy kislányunk is, emiatt nem akarom elhagyni,de ezt már nem bírom. Én csak azt nem értem hogy mért van ekkora igazságtalanság a földön, hogy mért kell ennyi párnak szenvedni emiatt.?
Mért nem találnak egymásra azok akik langyosabbak az ágyban, és azok akik forróbbak? Mért kell mindenkinek szenvedni mikor mindenki boldog is lehetne? És mért nem merünk lépni a boldogság felé? Mért törődünk bele a helyzetbe? chris 25/f
kedves utolsó előtti: részben igazad van, én sem értem miért nem tesz ellene semmit. Olyan mintha neki jó lenne így. De nem ilyen volt, és nem tudom miért nyugszik bele ebbe. Én szeretem és szeretnék neki segíteni, de csak én nem tudom megoldani ezt a problémát. Az orvosokat utálja, mióta együtt vagyunk nem is volt dokinál és kötve hiszem, hogy pont emiatt fog elmenni. Teljesen el vagyok keseredve.
Kedves utolsó! Nagyon sajnálom, hogy Veletek is ez van. El tudom képzelni milyen nehéz lehet neked. És igazad van, ez az egész egy ördögi kör. Régebben, mikor éreztem, hogy kívánnak, nőnek éreztem magam, ki voltam virulva stb. Most azt érzem, hogy egyáltalán nem kíván, ami miatt tök begubóztam, depis lettem, mert azt gondolom velem van a baj. Hogy biztos nem vagyok elég szép elég jó stb. Ez rám is ugyanúgy rámnyomja a bélyeget. Én sem szeretném megcsalni, mert szeretem, de hogy lehet így élni? Szerintem a szex igenis fontos egy jó kapcsolathoz egy jó házassághoz és én nem szeretnék erről lemondani. Ha 50éves lennék, azt mondanám persze ez van, ezt dobta a gép, de basszus fiatal vagyok még. Ő ezt nem érti meg és engem néz idiótának, hogy ez a legnagyobb problémám. De én meg azt gondolom, hogy ebben a világban mindennel bajunk van, problémák a munkahelyen, az anyagiakkal a megélhetéssel, sok embernek a családjával és legalább otthon szeretné ha rendben lenne minden. De otthon sincs, csak egy gonddal több....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!