Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Mit tehetnék? Mivel lehetne feldobni a kapcsolatunkat ha semmi esélyünk rá?
3 kicsi gyerekünk van.
6 éves,4 éves és 1,5 éves.
Szüleink nincsenek,barátok sem igazán.
Párom barátai több száz km-re élnek,itt ahol élünk utál itt élni,nem is barátkozik,nekem meg a gyerekek mellett nincs időm senkire.
A faluban nincs kit megbízni,hogy vigyázzon a gyerekekre így nem tudunk eljárni sehová+a párom meloja is nagyon stresszes és minden nap fáradt mindenhez,a gyerekekhez és hozzám is.már szex is alig van,az is csak 10 perc kb hetente 1x-2x.
Hogyan lehetne így feldobni a kapcsolatunkat?hogyan lehetne megmenteni?én már kezdek teljesen kimerülni,szinte minden erőfeszítésem sikertelen.hogyan tovább?tudnatok esetleg tanácsokat adni?van esetleg valaki hasonló helyzetben?Ti hogy oldjatok meg a kikapcsolódást stb-t?
Minden munka elég stresszes, nekünk is volt, hogy hetente 1-2 szex 10 percben, vagy kettőben tán, - de a legjobb stresszoldó a gyerek.
Egyszer elsumákoltam az akkor 6 éves lányom fürdetését, másnap már meg nem engedte ("nagylány") - szóval szerintem erre kellene terelned.
Meg semmi külön vacsora, egye azt, amit a családja, - ha oda akar tartozni.
Ne "szeretsz-nem szeretsz" módon beszélj vele, hanem így, ahogy ide leírtad: ez nem jó így, nem ez egy párkapcsolat, egy családfőtől ez nem elfogadható viselkedés, ne gyerekeskedjen, vegyen részt azok az életetekben. Neked meg fogadalmat tett, hogy jóban-rosszban, tartsa csak be, - ettől felnőtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!