Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot tudnék venni vagy készíteni a páromnak? Vagy mivel lehetne meglepni őt, mit tegyek? Légyszi segítsetek!
Szóval sajnos olyan dolog kellene ami kevés pénzből is kijön. Akkár lehetne olyan ötlet is amit saját kezüleg megtudok csinálni vagy esetleg valami olyasmi ami nem túl drága. ÉS olyan ötlet kellene amire mindig is emlékezni fog. Még egy hetem van a nagy napig. SZÓVAL SÜRGÖSEN KELLENE A SEGÍTSÉGETEK!! KÖSZI
18/L
Szia!
Nos, én is hasonló cipőben járok, két hét múlva lesz a vőlegényem szülinapja, és én sem állok túl jól anyagilag.
Viszont arra gondoltam, veszek neki egy szép tollat valami szép dobozban vagy tokban, és belegravíroztatok valamit amiről én jutok eszébe. Nem tudom, mit értesz azon, hogy "nem túl drága", de ilyen tollakat már kb. 1000 Ft-ért is lehet kapni és a gravírozás sem vészesen drága. Szerintem ez egy nagyon szép és személyes ajándék, és tuti Te fogsz róla eszébe jutni valahányszor használja a tollat! Sok szerencsét!:)
Manapság már rengeteg helyen lehet közös fényképpel ellátott kispárnát, pólót, bögrét, hasonlókat csináltatni. szerintem ezek is helyes ajándékok, és nem hiszem, hogy olyan drágák!
Hmm, főzés... a mindmegette.hu-n elég sok vacsoraötlet van, ahol az alapján is tudsz keresni, hogy mennyire költséges az adott étel. Mert persze nem kell kaviárt és lazacot az asztalra varázsolni. Puhatolózz, hogy mit szeret! Mi most leszünk egy évesek, a barátom imádja az epret, valószínűleg valami epres süti lesz! :)
Köszi szépen!!
Ez nagyon jó ötlet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!