Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? Ex vagy mostani párom?
hogy te mekkora 1 ribanc vagy.
szerintem válaszd mind2tőt egyszerre.
igy ha az 1-ik kidob ott a másik.
úgyis erre vagy hivatott!!!
Ez nem életkalauz!
Minden embernek magának kell eldöntenie mit érez, mit gondol. És ebben SENKINEK nincs beleszólása. A sorsodat ne más irányítsa! Mert akkor nem is a tied!
Tessék egy kicsit elmélyedni magadban és figyelni mit mond a belső hang. Ha képtelen vagy magadra figyelni, akkor egyértelműen nem neked való a párkapcsolat téma. Majd próbálkozz akkor, amikor tudod KI vagy azt is MIT AKARSZ.
Nos szerintem egyiket se, mármint ha szakítottatok az exeddel annak volt oka gondolom és ha akkor nem tudtátok megoldani a problémát és szétmentetek nem hiszem, hogy működne a dolog bár kitudja. Viszont a jelenlegi barátodat nem szeretheted valami nagyon ha közben az exeden jár az eszed és ez vele szemben se valami igazságos, szóval szerintem mindenféleképpen szakítanod kéne a barátoddal, de ez csak az én véleményem, nem láthatom át teljesen a szituációt, hisz nem ismerlek nem tudom mit érzel valójában ezt neked kell eldöntened.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!