Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van szeretője, annak milyen szerepet tölt be az életében? (ha nincs, kérlek ne válaszolj)?
Nem kérek jótanácsokat, hogyan váljak el, vagy javítsak a házasságom.Mindenen túlvagyok, alaposan kitárgyalva.
Csak arra lennék kiváncsi, és csakis olyanoktól, akik szeretőt tartanak, valaha tartottak, hogy az ő életükben a szerető milyen szerepet tölt be. (Pl. szexpótlék, barát, szerelem, mi?)
Köszönöm, ha tiszteletben tartod azt, amit kértem, és nem okoskodsz bele a fent említett témákba a háttérinfó smerete nélkül!
"Nem kérek jótanácsokat, hogyan váljak el" ???
Nincs szeretőm de voltam egy évig.
Nálunk csak szex és más semmi volt.
Találkoztunk nálam vagy akár a kocsiban.....
Gyors kielégülés és semmi több.
Neki volt férje én egyedülálló voltam, hogy ő miért csinálta azt nem tudom.
Talán nem kapott eleget az urától vagy csak egy kis kalandra vágyott.
Ugyanúgy, ahogy az elsőnél: nekem a szerelmem volt.
A történet elég kacifántos és hosszú, tehát nem írom le, a lényeg, hogy együtt voltunk egy bizonyos ideig, szakítottunk, nekem lett valakim, akibe beleszerettem és akkor ő újra felbukkant.
Nem tudtam dönteni, mert mindkettőjüket ugyanannyira szerettem, csak éppen nem ugyanúgy.
Mindkettejükben volt valami, ami a másikban nem.
L/24
Köszönöm mindenkinek a választ!
Nekem minden hiányzik az életemből, amit egy férfi adhat egy nőnek, még így házasan is.
Lenne egy férfi, aki már első látásra maga volt a villámcsapás nekem, és immár 7 éve kerülget.
De mindketten házasak vagyunk.
És nagyon ritkán tudnánk találkozni, ami elsőre csak szexviszonyt kecsegtet. Félek, hogy én többre vágyom... a szeretőnek a szeret részére is....van ilyen vajon?
Szerintem azt ne is várd amíg szeretői státuszban vagy.
Szexeljetek sokat nagyokat amíg csak lehet.A másik fél hogyan áll a dologhoz???
Ő mit akar?
Gyerek neki-neked van?
"Nekem minden hiányzik az életemből, amit egy férfi adhat egy nőnek, még így házasan is."
Ha viszont igy áll a helyzet, akkor nem a szerető a megoldás.
Miért maradsz egy olyan házasságban, ahol sem érzelmileg, sem pedig fizikailag nem kapsz meg semmit?
L/24
mert nem bírunk megegyezni a lakáson meg a gyerekeken. Őmindet akarja.Nekem elég lenne a gyerekek, de félek, hogy ellopná őket tőlem akár.
Igen, neki is van gyereke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!