Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Kövérebb lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kövérebb lányok, tapasztaljátok, hogy a barátotok nehezebben gerjed be rátok?

Figyelt kérdés
Mivel ruha nélkül kevésbé vagyunk szexisek és az "eszköztárunk" is korlátozott.
2011. nov. 27. 10:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
szerintem egy teltebb csajnak sokkal szebb arca lehet, az alakját meg találja el szexisen husisra és úgy a tuti
2011. nov. 28. 01:23
 22/23 anonim válasza:
nekem az ilyen csajok jönnek be :D mutatsz képet priviben?
2011. dec. 22. 13:35
 23/23 Bebi1212 válasza:
Szija.Tudod én sem vagyok az a "hu de sexy,vékony"fajta csajszi,és ráadásul alacsony is vagyok ,aaz exemmel is megvoltam,de a mostani barátom valami fenomenális!Először(őszintén megmondva)én utáltam magam,csunyának tartottam magam ,nem voltam kibékülve magammal(mivel nagyon telt voltam)aztán leadtam pár kilót és igy sincs több önbizalmam o.O ,de ahogy a barátommal összejöttem megváltozott minden,mert nagyon szeret és igen van még mindig "kis" hasam amivel én nagyon nemvagyok kibékülve,de ő azt mondja hogy neki nagyon tetszik és igy szeret és elhiszem neki.Szerintem ha a barátot nem érezteti hogy szeret akkor olyat kell keresni aki szeretni fog és tudom hogy könnyű ezt mondani de énis igy voltam az exemmel,féltem hogy ha ott hagyom akkor nem lessz más helyette de tessék :) itt van hála Istennek,és boldog vagyok,szóval ne félj,találni fogsz valakit aki szeret majd és minden rózsaszinfelhős-boldogságos pillangós lessz:) csak legyen önbizalmad és gondolj bele hogy igen is teis szép vagy és téged is lehet szeretni,teis tetszeni fogsz valakinek:D csak várni kell a megfelelő srácra:):) sok sikert kivánok neked,hogy teis megtaláld a neked legmegfelelőbb párt:):)
2011. dec. 24. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!