Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Kövérebb lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kövérebb lányok, tapasztaljátok, hogy a barátotok nehezebben gerjed be rátok?

Figyelt kérdés
Mivel ruha nélkül kevésbé vagyunk szexisek és az "eszköztárunk" is korlátozott.
2011. nov. 27. 10:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Az enyém sem gerjedt rám kövéren, mondjuk én meghíztam.
2011. nov. 27. 11:11
 12/23 A kérdező kommentje:

Látom nem egyedi a probléma.

Azt hiszem lépek én is valamit. Csak olyan nehezen jönnek oda hozzám pasik, pedig kedvesen szoktam nézni is, meg viselkedni is velük. Már aki normális azzal, sajnos sokan csak kihasználni akarnak, mondván csúnya lánynak mindegy. :'(

2011. nov. 27. 11:13
 13/23 anonim ***** válasza:

Én ezt nem vágom!

Nálunk semmi probléma. Ha rajta múlna éjjel-nappal henteregnénk. :o

Mindig mondja, milyen gyönyörű vagyok, hogy nálam nincs szebb lány a világon. Folyton félt a többi fiútól... én tényleg nem értem.

2011. nov. 27. 11:15
 14/23 anonim ***** válasza:
Ha ilyen voltál akkor is, mikor összejöttetek, és mégse érzed azt, hogy vonzódna hozzád, hogy az nem a te hibád, viszont így tényleg nincs sok értelme a kapcsolatnak. Rajtam is van egy kis plusz, van pocim, széles a csípőm, és az arcom se mondható túl szépnek. De amikor a barátommal vagyok, elhiszem, hogy gyönyörű vagyok, mert ahogy a szemembe néz és azt mondja, hogy szép vagyok, látom, hogy őszintén mondja. Hiába próbáltam rejtegetni a hasamat, neki pont hogy tetszik, odáig van a csípőmért, és csak egy kicsit is szenvedélyesebben csókolom meg, már érzem 'odalent', hogy kezd beindulni:) szerintem ez a normális. Aki igazán szeret, annak szép leszel a szemében, bárhogy is nézzél ki.
2011. nov. 27. 11:17
 15/23 A kérdező kommentje:
Ilyen voltam végig. Pedig ő sem olyan nagyon vékony.
2011. nov. 27. 11:21
 16/23 anonim ***** válasza:

Azért mert egy fiúnak feláll rám a kukija, én még nem hiszem el neki, hogy szépnek tart. :(

Mondjuk az én arcom nem rossz, de az exemnek már reggeli merevedése sem volt, mikor felszaladt úgy 15 kiló.

2011. nov. 27. 11:21
 17/23 anonim ***** válasza:
Olyannal is összejöttem, aki kínjában bepróbálkozott mindenkinél, de csak én voltam elég hülye igent mondani, szerelem lett belőle, de megkértem, hogy szexuálisan elégítse ki magát máshogy, mert nincs kedvem a lehangolt arcát nézni, amik megragadja a csípőmet.
2011. nov. 27. 11:23
 18/23 A kérdező kommentje:
11:23 : Oh szegény. :/ Nem is értem mi van manapság. Tudom, hogy a férfiak is sokat panaszkodnak a nőkre, de fordítva is megvan ez. Nagyon nehezen találnak egymásra azok, akiknek iagzán kellene és szeretni tudnák egymást úgy ahogy vannak.
2011. nov. 27. 11:26
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem simán ment! Mondjuk én vártam is az igazira :o
2011. nov. 27. 11:32
 20/23 anonim ***** válasza:

ha nem fogad el olyannak,amilyen vagy,nyuglodik,akkor mire varsz?

kerdezd meg TOLE mi a baj es ha nem tudtok valtoztatni,akkor pa-pusz.

jobb a biztos semmi mint a bizonyztalan "ki tudja".

2011. nov. 27. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!