Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek kövérebb a barátjuk! Hogyan tudtatok túllépni ezen?
A barátom, amikor összejöttünk, 100 kiló körül volt (185 centihez), imádtam, egy percig sem zavart. Őt viszont nagyon is, úgyhogy elkezdett edzésekre járni, most szépen adogatja le. Én úgy imádom, ahogy van, csakis maga miatt teszi. Amúgy meg 172 centi magas, 55-58 kilós csaj vagyok (mikor éppen mennyi, ennyi szokott lenni a kilengés).
23/N
Szerintem az már régen rossz, ha "túl kell lépni" bármin is, főleg a kapcsolat elején.
Eleve nem jövök össze valakivel, akit nem tartok vonzónak, ergo nincs min "túllépni".
Volt egy barátom, aki, na ducinak semmiképpen nem mondanám, de husi volt.
Imádtam úgy ahogy volt.
Volt nagyon vékony barátom, na attól viszont néha kirázott a hideg, hogy ráfeküdtem a mellkasára és olyan érzésem támadt, mintha egy kisfiú mellett lennék.
Úgyhogy én inkább preferálom, ha egy fiún van mit fogni.
Persze nem azt, ha valakin lóg a háj, de olyan "egészségesen" husi nyugodtan lehet.
A kigyúrt, izmos pasiktól meg egyenesen iszonyodom.
amúgy nekem normál testalkatom van (168/60).
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!