Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg?
Figyelt kérdés
A barátommal már több mint 2 éve együtt vagyunk...mégis annyira fura :( Olyan sokszor szomorkodom miatta. Az utolsó az volt hogy kitalálta legyen szünet....1 hétig. 1 napig bírtuk egymás nélkül. De én azt is végig sírtam. Hetente találkozunk hétvégén mert idén elment egyetemre...most hétvégén nem találkoztunk. Jövő héten szerettem volna pénteken és szombaton is nála aludni de ő inkább a bulizást választaná...miért csinálja ezt?2011. nov. 26. 21:49
2/3 anonim válasza:
Változtak az érzései,kicsit több szabadságra vágyik,erre tippelek.
Kérdezz rá az érzéseire szerintem..jobb,mint őrlödni.
3/3 A kérdező kommentje:
Már beszélgettünk róla...szeret engem. És látom is rajta. Csak nem értem milyen szabadság kéne neki hiszen alig vagyunk együtt...tavaly minden nap! együtt voltunk kb a kolesz miatt.
2011. nov. 26. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!