Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tűritek egy kapcsolatban, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tűritek egy kapcsolatban, ha a párotok facebookon, más lányokkal beszélget, képeit lájkolja, és kommentálja is, de a valóságban nem csal meg?

Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 15:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
persze, sose voltunk féltékenyek 20L
2011. nov. 26. 16:54
 12/25 anonim ***** válasza:
35%

Hát, akkor kössetek üzletet. Te leszel a "facebook-barátnője", aki hisztizhet, ha a facebookon valami olyat tesz, ami szerinted nem okés, a többi csajjal meg a

VALÓ ÉLETBEN

lesz boldog.

Most komolyan! Olvasd végig már akiket írtál! Ezen akadsz ki?

Leginkább az a bajod, hogy nincs min drámáznod. Nem lennék meglepve, ha pár ilyen hisztiroham után ("mit képzelsz, hogy belájkolod a Mari képeit") úgy b@szna ki a pasid, hogy a lábad nem érné a földet.

Azok alapján amiket leírtál gőzöd nincs, hogy mi lényeges egy kapcsolatban, vagy hogy egyáltalán miért kéne valakivel járnod.

Szerintem te ehhez az egészhez még nagyon gyerek vagy.

2011. nov. 28. 20:33
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

A hűtlen pasik nem a facebook-tól hűtlenek. Az elterjedése előtt is léteztek ilyen csávók. Szóval emiatt fölösleges nemfészbukolni – ha nem létezne, akkor is megtalálnák a módját a flörtölésnek.

Valószínűleg engem is rohadtul idegesítene ez a szitu, és egy idő után az önbecsülésem legyőzné az érzelmeket. (Bár még nem voltam ilyen helyzetben, és nem annyira szoktam az eszemre hallgatni, de tegyük fel.) Ha nagyon elfajul a helyzet, és pofátlanul rendszert csinál belőle, letojva, hogy neked rossz, szerintem sokkal rosszabb szerelemből bennemaradni egy ilyen kapcsolatban, ahol folyamatosan alárendelt maradsz, szóval boldog már úgysem leszel, mint nagynehezen, de kidobni a francba, ami ugyan szintén fájdalmas, viszont büszkeséggel tölthet el, hogy micsoda lelkierővel szerezted vissza az emberi méltóságod.

Hogy ez a pillanat mikor jön el, azt te tudod jobban. (Bár félő, hogy ha rajtad múlik, sosem.)

2011. nov. 28. 20:35
 14/25 anonim ***** válasza:
23%

Elképzelem a beszélgetést:

Szakítani akarok veled, mert más lányok kiírásait lájkoltad a facebookon!

SZÁNALMAS

2011. nov. 28. 20:35
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindez nagyban függ attól, hogy milyen szintű a "flört". Nem mindegy, hogy csak belájkolt ezt-azt, vagy privit ír a csajoknak, hogy meg szeretné kettyinteni. (Én írtam az önbecsüléses dolgokat, de ha inkább az előbbiről van szó, akkor egyetértek a többi válaszolóval, még ha nem is ilyen stílusban.)
2011. nov. 28. 20:39
 16/25 A kérdező kommentje:
elvárom a pasimtól, hogy én legyek neki az egyetlen. mért ne tetszhetne neki egy másik lány? persze, hogy mindenki megnézi ha jó nők. persze hogy az a fontos, hogy engem szeret. de nem túlzás egy olyan, hogy valakinek azt írja tökéletes? én akarok lenni számára a tökéletes. és akkor mért van az, hogy ha egy lány írná egy pasinak, hogy hmm szexi az már durva?
2011. nov. 28. 20:39
 17/25 A kérdező kommentje:
és nem lányok kiírásairól van szó, vagy baráti beszélgetésekről. hanem flörtökről :)
2011. nov. 28. 20:40
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

1. Mintha te ilyet soha nem csináltál volna

2. Lehet veled foglalkozna, ha nem ezen menne folyton a hiszti

3. KÖNYÖRGÖM AZ ÉLETBEN A PASID NEM A TETVES SZÁMÍTÓGÉPEN!!!

2011. nov. 28. 20:45
 19/25 A kérdező kommentje:
az életben nincs is semmi gond köztünk. csak ezen szokott néha vita lenni. igazából nem a saját problémáimra akartam kilyukadni, hanem hogy ezzel más hogy van? tolerálja-e? és a válaszok megoszlanak.
2011. nov. 28. 20:51
 20/25 anonim ***** válasza:

# 6/19 Időpont 11-26 15:55

gondolom azt is te akartad mi? Hehe.

2011. dec. 6. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!