Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet leállítani egy olyan nőt páromról, aki rá van szállva?
A probléma a következő:
Párom egyik haverjának a volt nője egy ideje rá van szállva! Ír az üzenőfalára a közösségi oldalon, a képeit, kiírásait lájkolja szinte egytől-egyig...
Úgy 2 hónapja barátom a haverjaival elment bulizni, csúnyán berugtak és (ezt már barátnőmtől tudom), a csaj rámozdult és smároltak.
Leültettem páromat és elmondtam neki, hogy tudok az esetről. Ha vele akar lenni, akkor legyen vagy ha meg akarja dugni, tegye! Csak azét szeretnék tudni róla! Mert ha ő kell neki, nekem mindegy, de nekem nincs gusztusom ezután a nő után egy puszit is adni neki!
Ekkor azt mondta, hogy lehet így van, ő nem emlékszik rá, mert nagyon sokat ittak. De ő nem akar tőle semmit! Meg fogja tőle kérdezni és ha tényleg megtörtént, majd előttem leírja neki, hogy ennyi volt, többet nem akar.
Aztán írta, hogy tényleg megtörtént, a nő elmesélte neki, de ő nem akar tőle semmit.
Ahogy telik az idő, a nő még midig minden kirását lájkolja, minden hétvégén jön át a mi városunk egyetlen diszkójába bulizni...
Egyszer szóvá tettem, hogy a nő párom minden kiírására egyből lecsap, jött azzal, hogy féltékeny vagyok és ne kezdjem ezt blabla. Oké, nem is szóltam erről. Fő a bizalom.
De most láttam, hogy a nő egy barátnőjével a barátnő üzenőfalán társalgott. Sajnálkozott, hogy nem tud menni bulizni, de feltétlen a csaj lelkére kötötte, hogy adja át páromnak, hogy puszilja és hiányzik neki és nem megy most diszkóba, mert beteg. Aztán írta, hogy már egy órája várja mit üzen vissza, mire a barátnő tudatta vele, hogy nincs diszkóban a pasi.
Engem ez úgy felmérgelt! Ez a nő semmiből nem ért...
Hogy kérhetném meg barátomat, hogy ha tényleg nem akar semmit tőle, akkor állítsa le, mert nekem ez ilyen kiírások rosszul esnek és eléggé felszarvazottnak érzem magam. Hogy a nő ilyeneket ír, arról nem tehet, ahogy arról se, hogy bejön neki. De ha nem akar tőle semmit, akkor ezt tisztázni kellene, mert nekem annál inkább rosszul esik. Ami történt, megtörtént. Gondolok itt a smárolásra. Azzal már nincs mit tenni. Én alapvetően bízom a pasiban.
Nem veszekedni akarok vele, normális elmondani neki, de ha szóba hozom, püffög, hogy féltékenykedek.
Kérjem meg, hogy ha tényleg nem akar semmit, akkor írja meg ezt neki ténylegesen előttem? Vagy mi a megoldás? Anélkül, hogy felidegesíteném barátomat is?
ma 13:08
Alap. Ha tényleg normálisan beszélsz vele és megmondod,hogy nem akarod elveszteni,nem akarsz veszekedni,csak félsz,akkor nem lesz gond ! Ha meg nem lehet vele beszélni,akkor szerintem ennyit ért..
De,sok sikert! :)
...Najó én most elmesélem a történetem........
18vagyok a volt barátom 20éves....Egész végig megbíztam benne ameddig együtt voltunk,de egyszer csak elment 1 buliba ahol rámászott egy 38éves nő...Facebookon agyon lájkolta meg küldözgette a sz.arait a nő,akkor még nem szóltam rá...Egy pár nappal később már msnen olyanokat írtak egymásnak hogy de jó lenne ha az ágyamba lennél..............Ezek után kiakadtam jó rendesen,megkérdeztem tőle hogy ez mi,erre ő "mérges lett rám"hogy miért gyanúsítgatom mert csak egy jó haverja...Jó..Akkor elmentem hozzá,és ő elküldött engem a fenébe.....Másnap már szívet is küldött neki....az az érzésem hogy ő hazúdott nekem,és nem vallja be,inkább engem hibáztat,hogy hogy merek ilyet feltételezni,holott szerintem eléggé egyértelmű a dolog........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!