Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz az, hogy a ducibb lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy a ducibb lányok sokkal hálásak a szeretetért?

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 22:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem igaz.

Nincs olyan, hogy duci lány, ez a nagy titok. Minden nő bomba valakinek, és ha az illető hölgy nem zárkózik el a világ elől azért mert "jajdekövérvagyok" akkor bizony kap bőven ajánlatot.

A másik, sok nagyon rusnya csaj képzeli magát főnyereménynek, holott förtelmes a külsejük és a belsőjük egyaránt.

2011. nov. 25. 22:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem minden esetben. Amelyik nő olyan, az hálás a szeretetért, a gondoskodásért, amelyik meg nem, az tuti nem fog neked pitizni.

Én nem vagyok duci, és nagyon is jó alakom van, de jó érzés meghálálni, ha valaki kedves hozzám. Szeretem, ha törődnek velem, ha figyelnek rám, és cirógatnak, kényeztetnek. Ilyenkor én rám is rám jön, hogy viszonozzam. Jól eső érzés adni, főleg, ha tudom, hogy olyannak adok, aki szintén szeret és megbecsül engem. Az anális szexet nem szerettem, mert fájt, de a szerelmem kedvéért megteszem, és tudom, hogy ő is szeret, és neki ez jól eső érzés. És láss csodát, azóta már nem is olyan nagy tragédia, ha análisan szeretkezünk. Nem mondom, hogy a legélvezetesebb dolog számomra, de attól még élvezem.

2011. nov. 25. 23:18
 13/13 anonim ***** válasza:
NEm igaz.Manapság már a szép lányok között is rengeteg szingli van,mert a pasik félnek kezdeményezni.
2011. nov. 26. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!