Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak h végre összejöj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak h végre összejöjjön?

Figyelt kérdés
Több mint fél éve ismerek egy srácot. Majdnem minden hétvégén találkozunk és jól érezzük magunkat együtt!Mikor megismerkedtünk azt mondta,hogy ő is szeretné ezt a kapcsolatot,azóta semmi!Állitolag azért mert nem tud annyi szeretett adni nekem amennyit megérdemelnék!Minden találkozásnál és búcsúzásnál csókolozunk!Mit csináljak,hogy végre összejöjjünk?Hogy próbáljam meg megszerezni?Léccci segtitsetek!
2009. máj. 12. 16:21
 1/6 anonim válasza:

Hát szerintem a csók, az valamit jelent. Ha te szereted, és azt érzed hogy ő is érez valamit, akkor szerintem beszélj vele. Mondd el neki, hogy nem tudhatja hogy mennyi szereteted ad neked, és hogy milyen lenne. Ha már csókolóztok mindíg, akkor szerintem ő is akarja. Lehet hogy csak fél. Szerintem beszéljetek erről. Én megpróbálnám! :)

Sok sikert!

2009. máj. 12. 16:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Én szeretem!és valószinű,hogy ő is érez valamit!több kivül álló ember is ezt mondja!Nagyon sok szeretet kapok tőle,nagyon figyelmes és kedves velem!Csak akarhat valamit,mert egyik hétvégére meghivott magukhoz??Köszi am a tanácsot!
2009. máj. 12. 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez a nem tud elég szeretetet adni duma szerintem kamu. Ha tényleg ennyire törődne veled, nem csókolgatna folyton, mert eszébe jutna, hogy neked ez esetleg rosszul esik. Ne haragudj, de szerintem csak a hétvégi 'játszó pajtása' vagy. :/
2009. máj. 12. 16:37
 4/6 anonim válasza:

Szerintem, ahogy előbb is írtam, szeret. És amugy, ha elhívott magukhoz az egy édi jel. ÉS szerintem nem játszik veled, hanem inkább fél hogy elveszít vagy valami hasonló. Amúgy nekem is hasonló a kérdésem: Mi ez köztünk a barátommal?Barátság vagy több? Ha érdekel nézd meg!

Én még mindíg azt mondom hogy ti akarjátok ezt, csak szerintem kicsit félhet vmitől. Puszi

2009. máj. 12. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak azt szereti, hogy birtokolhat. Ha szeretne, akkor felvállalna. Esetleg te megteheted, hogy nem engeded neki a csókot, hanem a tudtára adod, hogy ez így nem megy: vagy döntsön úgy, hogy összejöttök, vagy ne csókolgasson. Adsz neki valamennyi gondolkodási időt, de lehetőleg siessen, mert te se vársz rá örökké.

Persze ez neked is nehéz lesz, hogy szereted, de közben nem engeded magad megcsókolni. De csak rajtad múlik, hogy meddig hagyod, hogy minden felelősség nélkül játszadozzon veled.

2009. máj. 12. 17:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segitséget!megpróbálom megfogadni a tanácsokat!
2009. máj. 12. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!