Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El kéne dönteni hogy hűséges-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kéne dönteni hogy hűséges-e a párom! (? )

Figyelt kérdés

Előzmény: Párom az ország másik végében dolgozott nyáron, és én kimentem hozzá meglátogatni-. Mikor hazajöttem tőle, telefonáltunk és mondta hogy beszélt az egyik régi haver-csaj-bnőjével. Elmesélte mit beszéltek. Később derült ki hogy ő ezt a beszélgetést törölte. Mikor kérdeztem miért, azt mondta hogy mert nem akart vitát.

Tudni kell hogy kapott ő már egy szerelmes sms-t lánytól és azt is eltitkolta.... Ezek után szarul esett tudni hogy miért töröl ki valamit ha nincs benne semmi olyan....?

Most:

Egy hónapja ismét beszélt azzal a lánnyal. A párom írt rá a lányra. A csaj kifogástalanul viselkedett. Nem fűzte, semmi. Csalódott a pasikban. először csak apsikról, suliról dumáltak. Aztán párom megkérdezte hogyhogy nincs senkije, hiszen lehetne vagy 100.

Majd kicsit később, a párom elhintette hogy szerinte neki (a páromnak) nem kéne sok idő hogy befűzze őt. Majd utána gyorsan hozzátette hogy vicc volt.

A lány erre válaszolt, hogy reméli is hogy csak viccelt, hiszen párkapcsolatban él.

Aztán írta a párom hogy: bevallja, szeret vele nagyon beszélgetni és azért nem írt mostanában mert sokat melózik és velem is csak este tud együtt lenni. És szarul venné ki magát ha este más csajokkal beszélgetne.

Aztán a csaj írta hogy megy, párom meg kérlelte hogy maradjon még. Többször is megkérte, végül a lány hajthatatlan volt és ment.

Párom még azt is hozzátette hogy majd ő ír rá a csajra ha valahol ketten fent lesznek.

Mit szóltok? Mit tennétek a helyemben?

1,5 éve vagyunk együtt.

22/l

2011. nov. 25. 08:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Mit gondolok?

Sajnos tényleg a bizalom a fontos...Most együtt éltek és /egy városban laktok?

Valahogy tudatnám vele,hogy bízok benne,mert tudom,hogy nem verne át...

A párod idősebb,ugye?

2011. nov. 25. 08:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem, én vagyok az idősebb 2 évvel.

Együtt élünk és egy városban is lakunk mind a ketten.

Miért tudassam vele hogy bízok benne amikor pont hogy elgondolkozok azon hogy más lányon jár az esze?

2011. nov. 25. 08:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én már rég közöltem volna vele, hogy hagyja abba ezt az egészet.

Engem kifejezetten zavarna, ha ilyen szinten ragaszkodna egy ellentétes nemű személyhez, aki nem én vagyok.

Ha pedig ezután is folytatja akkor el lehet gondolkodni a kapcsolat életképességén, mivel ha nem veszi figyelembe a "hülyeségeidet" akkor inkább magával törődik és innentől kezdve nem lehet önzetlenségről vagy szeretetről beszélni.

2011. nov. 25. 08:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Én ma tudtam csak meg ezt az újbóli beszélgetését.....Kitörölte előlem.
2011. nov. 25. 08:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy kellemes esti teázás közben megkérdezném, - mert én is megkérdeztem! - hogy érzi-e a különbséget barátság, párkapcsolat, flörtölés között?

Egy "haver csajnak" nem teszünk ajánlatokat. Még akkor sem, ha nem élünk párkapcsolatban, mert ugye egy barát az barát.

Probálj meg nem görcsölni, vedd könnyedén, de határozottan állj ki a véleményed mellett- és figyeld a reakcióit.

2011. nov. 25. 08:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha volt egy kitörölt beszélgetése akkor van mit titkolnia elötted,ez nem azt jelenti hogy megcsal ,de akár az is lehet.

Nos egy biztos hogy a pasid téged nem szeret igazán mert más lányokkal barátkozik miközben ott vagy neki te ,és ha egy picit is törődne veled akkor nem csinálná ezt mert tudná hogy ez neked rosszul esik.

A konkrét véleményem ,nem biztos hogy megcsal téged,lehet tényleg csak egy csaj barátra vágyik, de a kapcsolatotok hiányos,nem kap meg tőled mindent vagy még nem nőtt be a feje lágya és a kamaszkorban ragadt meg.

Minden esetre figyelj rá jobban oda,nézd a szemét miközben hozzád beszél vagy a kezét,hazug embereken sok mindent lehet látni :) Meg tudod néha nézni hogy hajszálasak e a ruhái,vagy esetleg női illatot érzel rajta.

Bár nem hiszem hogy megcsalt volna azzal a lánnyal hiszen írta hogy míg kapcsolatban van veled addig nem,ezek szerint a lány nem egy céda.

Nem szeretnek Téged eléggé,szerintem lassan más után kéne nézned és nem egy ilyen ember mellett pazarolnod az idődet!

Szia!

2011. nov. 25. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!