Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tizenévesen ( 17 ) Találsz rá egy szerelemre az kitarthat örökké? Lehet, hogy ő lesz életem párja? A férjem, gyermekeim apja?

Én 18 vagyok, és csak 4hónapos a kapcsolatunk a párommal, mégis úgy érezzük a másikunk az Igazi (neki már volt1nagy csalódása, de mellettem újra hisz a szerelemben:) nekem Ő az első) . Nagyon szeretjük egymást és látjuk egymás hibáit és mindketten belátjuk a hibáinkat és nem sértődünk meg, ha a másik másként vélekedik dolgokról, vagy esetleg építő jellegűen megkritizál valamiben(természetesen nem alaptalanul), nem értünk mindig mindenben egyet, de elfogadjuk a másik véleményét és soha nem veszekedünk, ok kisebb vitácskáink vannak, de sohasem kiabálunk, csapkodunk, vagy hasonló, szépen várunk 5 percet elmondjuk a saját gondolatainkat é s megbeszéljük, soha nem búcsúzunk el haragosan :)
Igaz még csak 18évesek vagyunk,de hiszünk a boldog, közös jövőben :) és rettenetesen kiegészítjük egymást , néha már szinte hihetetlen, mennyire :) és élő példa vagyunk (tudom ez nem az a kérdés, de sokan kritizálják ezt a dolgot) hogy igenis, neten keresztül is rálelhetsz a boldogságra :) Mindenkinek legalább ilyen jó kapcsolatot és boldog életet kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!