Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tizenévesen ( 17 ) Találsz rá egy szerelemre az kitarthat örökké? Lehet, hogy ő lesz életem párja? A férjem, gyermekeim apja?

Nem vagy egyedül:)Mi 6 hónapja vagyunk együtt és én is azt szeretném ha örökké tartana,és a barátom is.Megvan mikor költözünk össze, mikor lesz gyerek(persze még nem most,csak az hogy hány évesen szeretnénk) hol laknánk stb...:) És ezekröl is annyira jó beszélni:)
A barátom anyukája 14 évesen ismerte meg a barátom apukáját,és együtt vannak, 3 csodaszép gyermekkel:)

Szia
én picivel mielőtt betöltöttem volna a 17-et találkoztam a párommal, most 23 éves vagyok, most már együtt lakunk sajátban, és babáról sokat beszélünk.
Remélem én leszek az egyik élő példa a kérdésedre választként :-P

szia!
1-2 hete írt be ide valaki hasonló jellegű kérdést + ott az is volt, hogy "korai-e az eljegyzés?" ... Én ragaszkodtam ahhoz, hogy 10en x évesen is tudhatja valaki, hogy akivel együtt van az "örökre" szól. Nagyon kevés van , de nem kizárt. Hurr-hurr volt persze. De én még mindig amondó vagyok....:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!