Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit várnak el a nők a pasiktól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit várnak el a nők a pasiktól?

Figyelt kérdés

Ismét a nőket kérdezném, hogy egy férfitól mit vár el, ha összejöhetne a tökéletessel és szerinte hogy néz ki egy ideális pasi.

Itt meg lehet írni hogy az a nő akinek van egy ideálja ö maga milyen természet és ha lehetne milyen pasit szeretne.

Lehetőleg a komolytalanságot és a máson való szórakozást kerüljük.

2011. nov. 24. 11:48
 1/9 anonim válasza:
-.-"
2011. nov. 24. 11:55
 2/9 bánomisén ***** válasza:
Az ideális pasi bárhogy kinézhet, nem a külsejétől lesz valaki ideális.
2011. nov. 24. 11:57
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Azt várják el, hogy legyen egy határozott jellemed és ne egy ideálnak akarj megfelelni. A férfinak el kell hinnie magáról, hogy ő az ideál és akkor az is lesz.

Röviden: Legyél férfi!

35/F

2011. nov. 24. 11:58
 4/9 anonim válasza:
mérthazudtok?:)
2011. nov. 24. 11:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Én azt várom el, hogy egy srác sportoljon, és érdekelje a testalkata, ne érje be azzal, hogy "jajj meghíztam, de segond, majd valaki szeret így is". Én is sportolok természetesen, szóval nálam ez ezért alap. Legyen igényes, nem érdekel milyen ruhái vannak, vagy milyenre van belőve a haja, de az ne legyen koszos v. zsíros, meg ilyesmi. Most logikusan (v. nem), következik ebből, hogy én is igényes vagyok a külsőmre, szóval amit én elvárok azt általában meg is adom. Hűség, bizalom, ilyesmik...

Én szeretem ha egy srác határozott jellem, nem befolyásolja a véleményét csak úgy bármi, vannak önálló gondolatai, hobbija, baráti köre, el is jár velük ide-oda, nem tőlem függ az egész napja, tud bánni a pénzzel (bár én szerintem ezt az életkoromból kifolyólag várom el, mivel én is dolgozok, és ha kitalálunk valami programot, van rá pénzem. Idegesít ha egy srácnak sosincs semmire pénze, mert elköti baromságokra). Jó az ágyban, de legalábbis nyitott, és az élet más területein is toleráns, nem ilyen csőlátású begyöpösödött alak.

Nem szeretek veszekedni, vagy meddő vitákat folytatni, szóval én pártolom azt is, ha valakinek nem lételeme a másikba való állandó belekötés,kritizálás, ilyesmi.

A külső meg szerintem teljesen relatív, sok mindenki tud tetszeni nekem, nincs szigorúan kötött ideálom, tudom, hogy én se vagyok tökéletes.

Lehet, hogy mindez már "nagy" elvárásnak minősül, mostani barátom számomra megtestesíti a majdnem tökéletes pasit(elég lusta, de kb ennyi a "bűne", minden másban passzolunk), úgyhogy kétlem, hogy olyan sok mindent kérnék. A mi kapcsolatunk jól működik.

20L

2011. nov. 24. 12:23
 6/9 anonim ***** válasza:
58%

Első körben,külsőre nagyon kell vonzódnom hozzá.Kell egyfajta leírhatatlan kisugárzás,férfiasság.Tetszen az alakja,magassága,haja,arca,mosolya,minden.Persze ebben benne van az öltözködés,de nem akarom részletezni.Nekem pl a magas,széles vállú normál alkatú nem gyúrós férfiak jönnek be,sötét hajjal és szemmel.

A következő körben..tudjak vele mindenről beszélgetni,legyen velem egy szinten szellemi téren,de az se baj,ha magasabb szinten van,így fel tudok rá nézni,vonzóvá teszi a magabiztossága,tájékozottsága a dolgokról.

És legvégül.Igen számít az,hogy honnan jön,ki ő.Levállt-e már a szüleiről,önállóan lakik-e,fent tudja-e magát tartani.Mivel van lakásom és már többször lakott nálam férfi,ezt már nem tudom bevállalni.Kicsit elegem lett már,hogy mindig nálam tudtunk csak lenni.Szóval most már úgymond elvárás,hogy én is tudjak hozzá menni,ne csak ő hozzám...

Ez van.24N

2011. nov. 24. 12:39
 7/9 anonim válasza:
-.-
2011. nov. 24. 12:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Épp egy nagy szerelmet hevertem ki, egy közösségi portálon pillantottam meg a párom. Tudtam, hogy ő is kijön az erdőbe bográcsozni a közös barátainkkal, és kíváncsi voltam hogy néz ki. Igazándiból nem volt az esetem, de huncut volt a mosolya, ami tetszett. Látszott rajta, hogy egy talpraesett férfi. Egyből megtetszettem neki. Attól a naptól fogva kitartóan udvarolt 3 hónapig, pedig mindig kikosaraztam. Aztán összefutottunk egy szórakozóhelyen, ahol bevallotta, hogy szeret. Ott és akkor az én szívem is megdobbant. 4 éve élünk együtt. Nem bírnám nélküle elképzelni az életem, pedig nem vagyunk gazdagok, de boldogok igen! :)

Szóval annyira nem is a külső számít, inkább az, hogy talpraesett legyen, aki tudja mit akar és azt el is éri.

26N

2011. nov. 24. 13:38
 9/9 A kérdező kommentje:

itt van egy pasi séma, mit szóltok hozzá:?

180cm fekete rövid haj 70kg szem zöld - fekete alkat sportos átlagos (nem zsíros) nyitott miden félére ami realitás, süketségeket nem szeret komoly. mennyi esélye van egy ilyen személynek enyhén zárkózó e mennyi esélyt adtok hogy kaphat egy jo csajt?

2011. nov. 24. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!