Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Többször álltunk neki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többször álltunk neki a szexhez, de nem ment. Ez is közrejátszott?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy 25 éves ffival a nyáron. nagyon megtetszett, de azt mondta nem akar kapcsolatot. Viszont néha néha találkoztunk, nem csak a szexre orientálódott vna, beszélgettünk, hülyültünk, smi, csók és hát a szex. Neki álltunk rengetegszer(4-5 alkalommal) de nekem nem ment. Egyrészt, mert szűz voltam és ezt nem mondtam meg neki...

Másrészről pedig beleszerettem és ezt ki is böktem neki a legutóbbi alkalommal, meglepődött, de azt mondta nem tudja viszonozni. Közre játszott a döntésében az is, h nem voltam rá képes(nem azért, mert nem akartam), h lefeküdjek vele?

Hiányzik, beleszerettem, de már több, mint 2 napja nem beszéltünk, félek, h mi lesz.

19/L

2011. nov. 24. 07:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem! Egy férfi attól nem lesz szerelmes a nőbe, hogy szexel vele! Ha szerelmes lett volna beléd, akkor így is az lenne. Szerintem hagyd őt. Ne akarj olyannal lenni aki nem viszonozza az érzéseidet, mert így nagyon rossz kapcsolatban lenni. Te nem rontottál itt el szerintem semmit.
2011. nov. 24. 07:35
 2/7 A kérdező kommentje:

Csak a baj az, h hiányzik és a szívem szakad ki a helyéről. Én nem fogom keresni őt, nem akarok "rámászni", de olyan jó lenne, ha ő keresne és....

Áhhh, buta vagyok...

2011. nov. 24. 07:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyan szekér után hiába... úgysem vesz fel! Ha mégis, nagy árat fizetsz érte!
2011. nov. 24. 07:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyugi sokan beleesünk ebbe a hibába! Itt egyáltalán nem Te vagy a buta, hanem a srác akinek nem kell egy olyan lány, aki tényleg őszintén értékeli és szereti. Ilyenekkel nem kell foglalkozni! Majd lesz olyan aki megbecsül és viszonozza az érzéseidet és az nagyon jó lesz!
2011. nov. 24. 07:48
 5/7 anonim ***** válasza:

azért hé. a srác mért is rosz?megmondta előre h mi van és mi nincs és ehez tartotta magát ettől nem lesz gonosz sőt jobb mint sokan akik aztmondják h jaj szeretni foglak és két dugás után othagynak.

és hogy a kérdésre is válaszoljak. van ilyen bele kell törödni és tovább kell lépni mert mást nem nagyon tehetsz. vagy járhatsz hozzá szexelni és aztán mondhatod mindekinek h milyen szemét mert másokkal is van meg nem szeret pedig erről szo se volt h ő veled akarna lenni

2011. nov. 24. 08:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy a srác rossz?! Komolyan mondom nem hiszem el, hogy valahányszor lelket próbálok önteni itt valakibe, hogy ne magát hibáztassa meg ne érezze, hogy nem tett meg mindent stb. Jön valaki és kiforgatja a szavaimat! Egy percig semondtam, hogy a srác a hibás! Csak azt próbáltam elérni, hogy a kérdező ne magát tartsa "butának", hanem vegye észre, hogy jobbat érdemel. Próbáltam vigasztalni. Igen persze ő a hibás, de én is volt, hogy oda voltam valakiért és nem tudtam ésszerűen gondolkodni. De ebbe a helyzetben ( ha szeretsz valakit) szerintem nehéz. Én legalábbis így voltam! Légyszives emeld ki azt a mondatomat amelyik így hangzott: az egész a fiú hibája, Te nem tehetsz semmiről. Akkor aláírom, hogy igazad van.
2011. nov. 24. 08:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Áhh, én sem úgy gondolom, h akármi is az ő hibája lenne. Őszinte volt velem és nem bántott soha szándékosan. Szeretem őt, csak nehéz elfogadnom és bármit megtennék, h belém szeressen...
2011. nov. 24. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!