Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször álltunk neki a szexhez, de nem ment. Ez is közrejátszott?
Megismerkedtem egy 25 éves ffival a nyáron. nagyon megtetszett, de azt mondta nem akar kapcsolatot. Viszont néha néha találkoztunk, nem csak a szexre orientálódott vna, beszélgettünk, hülyültünk, smi, csók és hát a szex. Neki álltunk rengetegszer(4-5 alkalommal) de nekem nem ment. Egyrészt, mert szűz voltam és ezt nem mondtam meg neki...
Másrészről pedig beleszerettem és ezt ki is böktem neki a legutóbbi alkalommal, meglepődött, de azt mondta nem tudja viszonozni. Közre játszott a döntésében az is, h nem voltam rá képes(nem azért, mert nem akartam), h lefeküdjek vele?
Hiányzik, beleszerettem, de már több, mint 2 napja nem beszéltünk, félek, h mi lesz.
19/L
Csak a baj az, h hiányzik és a szívem szakad ki a helyéről. Én nem fogom keresni őt, nem akarok "rámászni", de olyan jó lenne, ha ő keresne és....
Áhhh, buta vagyok...
azért hé. a srác mért is rosz?megmondta előre h mi van és mi nincs és ehez tartotta magát ettől nem lesz gonosz sőt jobb mint sokan akik aztmondják h jaj szeretni foglak és két dugás után othagynak.
és hogy a kérdésre is válaszoljak. van ilyen bele kell törödni és tovább kell lépni mert mást nem nagyon tehetsz. vagy járhatsz hozzá szexelni és aztán mondhatod mindekinek h milyen szemét mert másokkal is van meg nem szeret pedig erről szo se volt h ő veled akarna lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!