Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Elmúlik vagy mi lesz? Elmondjam neki?

a második válaszolóval nem értek egyet. ne haragudj már meg de ő még csak 13 éves lány, a fiú meg 24 éves... büntetendő lenne még a dolog... se anyuci se apuci nem lenne boldog ettől... ilyet nem lehet!!!!!!!! egy 24 éves srác már elég érett de egy 13 éves lány egyáltalán nem az!!! ne osztogass már hülye tanácsot neki!!!!
És nyugi elfog múlni, és ne mondd el, ne csinálj semmit, felejts!

Szia,
a barátságnak nincs akadálya, de semmi másba ne menj bele. Ő felnőtt férfi, egyszerűen joga sincs hozzád nyúlni, mármint szexuális értelemben. A szüleid sem lennének tőle elragadtatva, és igazuk volna. Nem beszélve arról, hogy az ő szemében te egy kislány vagy. Ne haragudj, nem bántásból írom, de egy normális 24 éves férfi nem 13 éves lányokkal akar kapcsolatba kerülni.

Szia,
én is voltam "szerelmes" 13 évesen, a srác 25 éves volt. Semmit nem tudott meg, mert annyi eszem azért volt, hogy magamtól is rájöttem, hogy nem volna ez így jó. Most már nevetek a dolgon, de akkor egy darabig szenvedtem. Próbáltam mással foglalkozni: nagyon szerettem olvasni, az mindig megnyugtatott, elterelte a figyelmemet. Sportoltam, barátnőkkel beszélgettünk egy csomót. Verset is írtam. :) Nyugi, elmúlik majd.
(12.23-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!