Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Szerintetek a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek a nőket mennyire érdekli a pénz?

Figyelt kérdés
Elsősorban a 18-25 éves srácok válaszát várom. De csak a fiúkét!!
2011. nov. 23. 18:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
64%

Pár randin hallottam már ezt a mondatot: "A férfi legalább annyit keressen, mint én, de inkább többet."

Mondjuk ha a nő nagyon jól keres (300+ netto akkor ez már nem feltétel annyira.)

De az szinte biztos, hogy ha a nő keres mondjuk 180-at a férfi meg 100-at, akkor az egy elég nagy minusz pont lesz nála. (Sajnos) ez a tapasztalat.

Ha pedig vállalkozó vagy, akkor meg k*rvára megnézik, hogy mennyire biztos az amit csinálsz, szóval hozod-e inkább a pénzt vagy viszed.

2012. márc. 15. 10:30
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek a 17-essel. Ha egy nő tényleg szeret akkor nem kell gazdagnak lenned, a barátnőmnek is ugyanúgy van munkája, mint nekem, nem függ tőlem anyagilag. Viszont ha már babát vállalsz akkor fel is kell, hogy tudd nevelni, nem csak megcsinálni kell azt a szerencsétlen gyereket. Alap, hogy legyen normális munkád, ami nem egy nagy kérés egy olyan nőtől, aki szintén dolgozik, nem igaz?

29F

2012. márc. 15. 10:30
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja, amúgy nemszááááámít, mert a SZERELEM a lényeg!!!! :DD :P
2012. márc. 15. 10:31
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Csak az a baj, hogy normális munkát találni nagyon nehéz, ha találsz is, akkor is 90%, hogy előbb utóbb kitesznek, pláne ha cégnél dolgozol , és kereshetsz újat. Unokatesóm bankigazgató helyettes volt az Egisnél, milliós nagyságrendű fizuvel, mégis kitették és kereshetett más melót.
2012. márc. 15. 10:34
 25/32 anonim ***** válasza:
Ja és 12 éve dolgozott ott.
2012. márc. 15. 10:34
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: azért ilyen referenciával nem nehéz jó állást találni.
2012. márc. 15. 10:43
 27/32 anonim ***** válasza:

03-15 10:20 - ezt cáfolnám. na jó, azért nem volt olyan soha az anyagi helyzetünk, h kérdéses lett volna, h kapunk-e enni, de nagyon nem voltunk/vagyunk eleresztve. se kocsi, se ház (2,5 szobás lakás hatunknak, ma már ötünknek), se luxuscikkek, mikrosütőnk, mosogatógépünk, egyéb ilyen cuccunk sose volt, de nem is hiányoltuk. és soha nem éreztem, h kimaradtam volna valamiből. jó néha elkeseredtem, h nem lehet annyi új ruhám, mint másoknak, de soha nem cseréltem volna velük, csak mert pénzesebbek. persze nem mondom, h mindenki így áll hozzá, de én így lettem nevelve.

úgyhogy elhihetitek, h nálam a legkevésbé sem mérvadó, h kinek mennyi pénze van. egyáltalán nem evidens. és inkább én csodálkozom rajta, amikor más mondja, h neki igenis számít. lehet mesében élek, de el nem tudom képzelni, mi lehet benne ekkora vonzerő. egyetlen esetben tudom becsülni a gazdag embereket: ha minden pénzüket saját erőből, kemény munkával keresték meg. mert ezt láttam otthon.

2012. márc. 22. 22:04
 28/32 anonim ***** válasza:
60%

Volt egy közvéleménykutatás :

Ugyan abba a szorakozóhelybe bement egy "szépfiú" meg egy gazdag csávó. Gazdag csávó kirakta az asztalra a pénztárcát , az iphone-t , meg a merci kulcsot. a szépfiú leült és rendelt valamit. 10 nőből 8 azaz NYOLC ment a gazdag csávóhoz és 2 a szépfiúhoz. Végül a szépfiú egyedül távozott , mig a gazdag csávó 1 nővel

2012. márc. 22. 22:12
 29/32 anonim ***** válasza:
88%

A nőket nem a pénz érdekli.

Az érdekli, hogy mennyire vagy képes teremteni, a lehetőségeket megragadni.

Ez sosem a pénzről szólt.

A pénz az mindig csak egy eszköz marad, de a hozzá vezető utat, rajtad múlik hogyan taposod ki.

Ez pedig egy belső tulajdonságon múlik, ami lehet kitartás, erő, magabiztosság, hit, tudatosság, leleményesség.

A nők erre kíváncsiak titkon, vagy anélkül.

Persze ez nem hibátlan leszűrés, viszont erre nem csak a nők kíváncsiak, hanem a férfiak is...

Hisz nem hiszem, hogy neked ne lenne vonzó a fenti tulajdonságokkal rendelkező egyén, és ezek nem boltban vehető dolgok....hanem belső értékek.

Mért fontos ez? Nem csak azt jelenti, hogy képes vagy teremteni a megélhetéshez, hanem ha baj van, akkor remélhetőleg ott is feltalálod magad...

A végletes tudatosan pénzre hajtó egyedeket most hagyjuk, az egy más kategória.

2012. márc. 22. 22:12
 30/32 anonim ***** válasza:
aha, ilyet már én is láttam, h kirakodta az óráját, meg az ilyen olyan érintőképernyős telóját. hát az ilyen visszataszítónak gondolom.
2012. márc. 22. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!