Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Szerintetek a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek a nőket mennyire érdekli a pénz?

Figyelt kérdés
Elsősorban a 18-25 éves srácok válaszát várom. De csak a fiúkét!!
2011. nov. 23. 18:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
23%
Náluk első a pénz és aztán a kiinézet. A többi az lényegtelen.
2011. dec. 9. 20:25
 12/32 anonim ***** válasza:
20%

Első.Majd rájössz.

Kérdező.A legtöbbet csak az érdekli,főleg ha már anya lett.

34f

2011. dec. 9. 20:25
 13/32 anonim ***** válasza:
22%
Amikor a nők 35-ön felül feladják a hirdetésüket, hogy dekoratív jól karbantartott nő keresi megfelelő anyagi helyzetben lévő kedves párját. Akkor azt vér komolyan kell gondolni. Legyen legalább saját panel, saját legalább 3-4 milliós autó(nem szuzuki)és jó állása, legalább nettó 200 ezres fizuval. Itt kezdődik az alap. De sok nő ettől feljebb teszi a mércét és a számuk napról napra növekszik.
2011. dec. 9. 20:35
 14/32 anonim ***** válasza:
17%

S ha minden így működne, ahogy a válaszolok leírták(nőknek nem számít a pénz), akkor tökéletes világunk lenne.

Kérdés ?

2011. dec. 22. 14:37
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Ma már szerintem minden pasi próbál úgy ismerkedni a csajokkal hogy ne a pénz kerüljön előtérbe. Véleményem szerint ha a csaj nem a pénzedért szeretem hanem azért aki vagy és elfogad minden hibáddal együtt akkor valószín Ő életed párja. Aki meg csak a pénzedért villog melletted azt ott kell hagyni és nem törődni vele akár jó a csaj akár nem.

Viszont vannak manapság olyan emberkék is akik úgymond "pénzért" tartanak barátnőt és nem törődnek azzal, hogy az a csaj nem szeretetből van velük hanem csak kényszerből.

Nagyon meg kell válogatni az embereket mert elég ha egyszer nem figyelünk és máris oda minden vagyonunk mert hát a nők kiismerhetetlenek.

2011. dec. 22. 14:53
 16/32 anonim ***** válasza:
37%
10-es skálán 11 es szinten érdekli őket a pénz. Ugye van az a vicc, hogy van 5 emelet és egyre jobbnál jobb és gazdagabb pasik vannak, ahogy haladnak felfelé. Na minden nő felmegy az 5. emeletre, ezt tapasztalatból tudjuk.
2012. márc. 15. 09:58
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeret, nem érdekli. Az én barátnőm nem a pénzemért van velem, pedig piszok jó nő, simán találhatna magának egy gazdag, jóképű pasast, de ő engem akar. A haverjaim se gazdagok, mindnek helyes nője van.

28F

2012. márc. 15. 09:59
 18/32 anonim ***** válasza:
51%
Mert biztos sportos, helyes pasik vagytok.
2012. márc. 15. 10:05
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Van pocakom, átlagos vagyok, nem sportolok, de majd akarok.
2012. márc. 15. 10:08
 20/32 anonim ***** válasza:
72%

Igen is nezik, jo nem arrol van szo, h elvarjak, h legyel milliomos, de azert nem art, ha jobb anyagi helyzetet nyujtasz neki, mint az anyjaek.

Szal egy olyan csajjal, aki annak orult, ha enni kapott, na az ilyennel mar havi egy mozivl meg diszkoval meg egy 15 eves autoval te vagy a nyero.

De egy vallakozo apuci kicsi lanyanal tuti megbuksz.

2012. márc. 15. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!