Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta, nem tud ja viszonozni az érzéseimet. Ne is mutatkozzak előtte?
Találkoztam vele, ő nem is tudom, h mit szeretett vna tőlem. Csak szexet? magányos volt? nem tudom, de mikor elmondtam neki, h szeretem, akkor nem áltatott elmondta, h kedvel, szépnek tart, de nem tudja viszonozni az érzelmeimet. Azóta(pár napja) nem beszéltünk.
Jövő héten lenne egy kis dolgom a munkahelyén, akkor amikor ő is dolgozik. Kb 5 másodpercre látnák egymást,mert nem vele kapcsolatos a dolgom. Sztetek, bátran menjek be akkor? Ha nagyon akarnám áttehetném a dolgot egy másik napra,, mikor nem ő van. De én szeretném látni.
Ha látni szeretnéd nyugottan menjél,megkérdezed hogyvan?
Te tényleg szereted,fogja érezni -ha kedves veled nincs halva semmi,ha elkerűl akkor szomoru történet,de akkor nem kell szenvedni sokáig csak ugy lennél boldog ha ő is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!