Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám elfelejteni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni? Létszi írjatok!

Figyelt kérdés
Sziasztok!Tegnap szakítottam a barátommal.Én egy 18 éves lány vagyok ő pedig 21 éves lesz.Voltak már gondok köztünk régebben is, 4,5 hónapig voltunk együtt.Volt amikor nagyon aranyos volt,de volt amikor nagyon bunkó,de azért amikor együtt voltunk akkor mindig rendi volt.Amúgy ez egy távkapcsolat volt.80km-re lakunk egymástól,így csak hétvégenként taliztunk mindig.Volt hogy külön mentünk bulizni,de ilyen csak kétszer volt,ilyenkor mindig megbeszéltük és péntek szombat voltunk együtt.Ez a hétvége is így alakult.Külön mentünk bulizni,ő a haverjaival én meg a barátnőmmel.Én ott megismerkedtem egy fiúval,de nem történt semmi,csak táncoltunk,hiszen a barátomat szeretem,illetve a volt barátomat.Tegnap msneztünk és kérdezte milyen volt a buli,én meg mondtam neki hogy nagyon jó,ő is mondta hogy jó volt neki a bál.Kérdezte táncoltam e fiúkkal?Hát nem tagadtam le,mivel nem rég azt mondta hogy neki még a csók sem számít megcsalásnak,ami szerintem elég furi.Erre ő csak annyit mondott,hogy jól van megcsaltál,nem beszélünk,nem találkozunk hétvégén.És lelépett.Erre én írtam neki egy sms-t hogy soha nem csalnám meg és hogy szeretem.Utána visszajött msn-re,hogy beszéljünk,és azt mondta hogy nem érzi hogy szeretném,de aztán mondta hogy nahh jó érzi,csak érzelmi válságban van.Mondta hogy tudta hogy megcsalom,mert a horoszkópja ezt írta.De szerintetek ez megcsalás?Meg milyen az az ember aki így hallgat a horószkópra?Nahh mindegy ezután elköszönt,mert azt mondta fáj a feje,én meg mondtam neki hogy jól van,de olyan furi most.Erre csak annyit mondott a bál miatt.Ő is táncolt egy lánnyal.És kérdeztem megcsaltál?Erre ő hát kicsit.Kérdeztem ez mit jelent?Csak annyit mondott hát tudod.Tapi...Mondtam fejtse ki bővebben,erre mondta hogy volt egy kis csók is,a többit nem tudja mert be volt baszva.Itt azért már kezdtem kiakadni.És mondta hogy hétvégén ne talizzunk,mert ki kell magát pihennie a jövőheti vizsgáira,meg át kell gondolnia az egészet,hogy szüneteljünk.Erre mondtam neki hogy akkor ebből már úgy sem lenne semmi.Aztán eljutottunk a szakításig.Azt mondta hogy nem akar megbántani,ilyen aranyos,szép barátnője még soha nem volt.Csak nem érzi hogy szeretne,szeretetből igen,de szerelemből nem.Nem is tudom ezt mikor akarta elmondani,azt mondta már egy hónapja gondolkozik a szakításon,de én nem éreztem rajta,olyan jól meg voltunk.Most is apukája mondta neki hogy most már szakítson,ne játsszon velem,mert én ezt nem érdemlem.Miután átbőgtem a fél éjszakát és végig gondoltam a kapcsolatunkat látom hogy íghy volt jó,de akkor is fáj.És még mondta hogty legyünk barátok,de hát idáig sem láttam,akkor már most sem fogom.Nekem az fájt a legjobban,hogy msnen szakított,tudom hogy messze lakunk egymástól,de azért ennyit érdemeltem volna szerintem.Ő azt mondta hogy nem lett volna bőr a pofáján.Még szombaton is úgy ment el,hogy majd akkor hétvégén most te jössz,szeretlek és már most hiányzol.Nem értem mi lett!!Azt mondta nagyon jó velem lenni,és hogy senkivel nem volt ilyen jó,de ő még élni akar.Számára a bulik és a haverok a legfontosabbak.Ez nekem nagyon fáj!Ráadásul amikor összejöttünk,mindenki mondta hogy ne járjak vele,mert a tanulás rovására megy majd,meg hogy nem hozzám való,tleg nem helyes,de valamiért mégis szeretem!És hát most pont érettségi előtt hagyott el,most is tanulnom kellene de csak rá gondolok!Ti hogy hevertétek ki?Mondjatok létszi véleményt is!és bocsi hogy hosszú lett
2009. máj. 12. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

"apukája mondta neki hogy most már szakítson,ne játsszon velem,mert én ezt nem érdemlem"

ezzel nagyon egyet értek. Felejtsd el ezt a gennyládát, kb ez a véleményem a pasiról. Visszaélt vele, hogy szereted, hogy ő vajon szerett-e az nekem már kétes. Ne foglalkozz iylen fa*okkal és próbálj meg nem ilyen naiv lenni. fiatal, azért érdekli jobban a buli, mint egy lány.

2009. máj. 12. 09:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám elmenni,hisz elég egyértelmű,hogy nem szerelmes beléd..Sajnos mindenki átéli ezt a csalódást,ezt túl fogod élni...Majd jönni fog egy másik srác akibe még jobban szerelmes leszel(akkor már mosolyogni fogsz azon is,hogy miért éreztél olyan nagy szerelmet olyan valaki iránt aki nem is viszonozta...)Elég fájó dolog ez,de kellenek a csalódások is,hogy tud ki az akit tényleg tiszta szívből fogsz tudni majd te is szeretni...Ne félj lesz majd olyan férfi is aki bolondulni fog érted is,csak legyél türelmes és nyitott...Az érettséginek lassan vége,így ha teheted a nyáron menj sokat bulizni,élvezd az életed,és ismerkedj másokkal is...Ha vidám leszel nem fog elkerülni a szerelem téged sem...
2009. máj. 12. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért kell rögtön gennyládának nevezni a srácot?Velünk nőkkel is megesik néha,hogy megtetszik egy srác akivel összejössz,de néhány hét-hónap után rájössz,hogy a kezdeti fellángolás már nem a régi,és nem szereted csak jó barátnak tartod??Igaz a kérdező annyit megérdemelt volna,hogy személyesen magyarázza el,hogy miért szakít vele...de mint ahogy írta sokszor SMS-ben kommunikáltak egymással,ezért nem is csodálkozom,hogy ezt a módszert választotta...De bárhogy és bármikor mondja ki a szakítást az tény,hogy nem volt szerelmes beléd....Nagy csalódás,de jön majd másik....A szerelmet nem lehet erőltetni és sok ember azért húzza hónapokig mert reméli,hogy a barátság után idővel megjön a szerelem is....Ez nálatok nem jött be....
2009. máj. 12. 09:27
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem azért gennyláda, mert...

- megismerkedtem egy fiúval,de nem történt semmi,csak táncoltunk

- Tegnap msneztünk és kérdezte milyen volt a buli

- Kérdezte táncoltam e fiúkkal?Hát nem tagadtam le,mivel nem rég azt mondta hogy neki még a csók sem számít megcsalásnak,ami szerintem elég furi.

- Erre ő csak annyit mondott,hogy jól van megcsaltál,nem beszélünk,nem találkozunk hétvégén.És lelépett.

- Ő is táncolt egy lánnyal.És kérdeztem megcsaltál?Erre ő hát kicsit.Kérdeztem ez mit jelent?Csak annyit mondott hát tudod.Tapi...Mondtam fejtse ki bővebben,erre mondta hogy volt egy kis csók is,a többit nem tudja mert be volt baszva.

azt hiszem, nem kell kommentálnom...

2009. máj. 12. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ő csalt meg téged, nem te őt. Ne foglalkozz vele többet, egyetlen könnycseppedet sem érdemli meg.
2009. máj. 12. 10:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem arra várt hogy megcsald őt mivel ő már nem szeret téged és igy könnyebb lett volna neki kimagyarázni a szakítást...és azon a bulin amin "be volt baszva" tuti megcsalt, ez csak kifogás volt hogy nem emlékszik rá.

Ez egy szemét huzás volt tőle hogy igy akart "megszabadulni" tőled!

Én is 70 Km -re vagyok a barátnőmtől és mi is csak hétvégén vagyunk együtt sajnos de szerencsére mi még Nagyon szeretjük egymást.:)

Felejtsd el mert nem érdemlimeg hogy Sírjál miatta!!!!

18/F

2009. máj. 12. 10:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem én is, hogy szomorú a kis lelked.

Mert te tényleg szeretted. És egy tánc az semmi, főleg, hogy te magadtól, a jó érzéseidtől vezérelve betartottad a szabályokat. De a "barátod" csak ment a farka után, mintha te nem is léteznél. Igen, ez a nem emlékszem duma csak arra való, hogy ne kelljen olyan dolgokról beszélnie, ami neked fájna, de mégse kelljen hazudnia, hogy "nem történt semmi!" Ő még egyáltalán nem érett meg arra, hogy komoly párod legyen, és egyáltalán nem volt úgy belédzúgva, mint ahogy te őbelé!

Ne is foglalkozz vele többet! Mindegy, maradjon ott, érezze jól magát!

Most nem tudsz mást csinálni. Se bulizni, se másik srácot találni. Kénytelen vagy tanulni.

De utána te is érezd jól magad, keress közelebb egy helyes srácot, ennyi! Nyugi, még rengeteg van!! :)

2009. máj. 12. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!