Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Donmogyoróscsirke kérdése:
Ez télleg így megy? .
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt és, van két kedvenc zenésze. De az őrületbe kerget lassan velük.. Ők édesek meg aranyosak, párszor eljutott mind két zenész koncertjére, és azok után főleg leállíthatatlan.. Félmeztelen képeket tárolgat róluk, és sokkal több képe van róluk mint rólam külön és vele közösen... Ki érti ezt?2011. nov. 23. 13:17
1/11 anonim válasza:
te választottál egy fanatikus rajongót, akkor most miért panaszkodsz?
2/11 A kérdező kommentje:
megjegyzem, akkor még nem tudtam ezt
2011. nov. 23. 13:20
3/11 anonim válasza:
Hagyd ott! Lehet mikor veled sexel, akkor is róluk fantáziál! :S :/
4/11 anonim válasza:
Az egészséges rajongás és a beteges vonzódás között azért elég széles a skála. Tini korban ez természetes. Azt ne mondd, hogy te soha nem tároltál (fél)meztelen képeket valaki hírességről. ;)
Nem az a kérdés, hogy rajong-e értük.. hanem hogy érted mit érez. Mert lehet, hogy van az énekesről ezer képe, de közben meg te vagy a mindene... vagy nem. :/
5/11 A kérdező kommentje:
Jó biztos voltak dolgaim amikor egyedül voltam, de hogy van nekem, én nem is nézek más nőre, tőle meg mindig azt hallom hogy de jól néznek ki meg édesek...
2011. nov. 23. 13:33
6/11 anonim válasza:
Beszéld meg vele,hogy ez tényleg zavar..normálisan próbáld.
(Amúgy kicsit fura a csajod,már bocsánat)
7/11 anonim válasza:
Akkor szerintem is, inkább vele beszéld meg! Ha meg tényleg többre tartja őket, mint téged, akkor szerintem egyértelmű.. keress egy rendes csajt, őt meg ölelgesse a rajongás, ha épp szeretetre vágyik.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig válaszokat, még ha elszomorítóak is de igaz mind sorról sorra.. Azért ha valakinek még lenne véleménye várom a többi kommentet!
2011. nov. 23. 14:09
10/11 anonim válasza:
Had tippeljek! A két "zenész" SP és Fluor a két metroszexuális, igaz? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!