Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem akarok egy olyan ágyba befeküdni, amiben a barátomnak egy csomó egyéjszakása volt anno?
Figyelt kérdés
Vagy nem kéne ezzel foglalkoznom, mert ezek még úgyis előttem voltak?2011. nov. 22. 21:40
11/26 A kérdező kommentje:
nem kell belekötni, egy másik városban lesz koncert ahova szeretnénk elmenni és abban a városban csak ez a haverja van :D
2011. nov. 22. 21:52
12/26 A kérdező kommentje:
meg amúgy sem ez volt a kérdés lényege...
2011. nov. 22. 21:54
13/26 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele.. ami volt,elmúlt.:)
És ne arra gondolj,hogy hol fekszel,hanem,hogy vele vagy..
14/26 anonim válasza:
fuu engem is taszitana nagyon a dolog es nagyon kiakadnek!!!azert ne keverjen mar össze a rib ikkel, ha a baratnöje vagy!
15/26 anonim válasza:
Najó sz.rba azért ne feküdjetek xD
De,remélem leesett,amit írtam.:)
16/26 anonim válasza:
sztem h ülye vagy, minden csaj után új ágy? vagy mit akarsz :S
17/26 anonim válasza:
Ja,most olvasom,hogy a barátja ágyáról lenne szó.. bocsánat:D
Amúgy ne feküdj le vele akkor,ha ennyire taszít.
Meg,tényleg,ez csak egy ágy amúgy. :)
Szerintem annyira ne izgasson:D Így gondolom.
18/26 anonim válasza:
Amputáltassa is valamijét, mert a ribiken is ugyanazzal dolgozott?
19/26 anonim válasza:
most gondolj bele hányszor fröccsent sperma az ágyon és hány puncilé folyt rá
hiába mossa ki az ágynemüt, az ágy úgyis beszívta már
kellemes hétvégét
:D :D :D :D :D :D :D :D
20/26 A kérdező kommentje:
utolsó... :D köszi igazán. :D
2011. nov. 22. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!