Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy egy "menő" csajnak bejön egy visszahúzódóbb srác? 15/f
Ja az más, tudod
Nem eszik olyan forrón a kását, lehet, hogy nem is olyan nagy menő:
Tudod, hogy a csajok szeretnek menőzni az msn-en, ahogy a fiúk is, és vagányabbnak tüntette fel magát, hogy érdekesebbnek tűnjön számodra!
De ha ott ismerkedik, és még talizna is veled, akkor semmi okod, hogy ezért aggódj! Sőt, ha taliztok lepd meg, légy nagyon menő, és laza és akkor már ne VISSZAHÚZÓSKODJÁL, akkor már minek, ha ketten vagytok?
Azt akarod, hogy a csaj kezdjen majd udvarolni neked? Hm?
(ezek csak költői kérdések, lényeget vágod! ;)
Az ismeroseim kozott sok "meno" lany van es pont olyan pasit valasztottak akik visszahuzodokak es mukodik a hazassaguk :))
Fel a fejjel! Van eselyed ra! :))
32\l
Persze, hogy előfordulhat. Sőőőt. Vannak csajok, akik a titokzatos srácokat kedvelik, akik nem sokat mutatnak magukból.
16/L
Nem szeretem magam 'menőnek' titulálni, de sokan tartanak annak, ugyanis szeretek a társaság középpontjában lenni.
Mindig a félénk fiúk tetszettek (ők olyan aranyosak és megbízhatóak), a barátom is ilyen, vele már 3 éve vagyunk együtt..sokan meglepődnek a mai napig, hogy hogyhogy együtt vagyunk, hisz annyira mások vagyunk..én harsány, feltűnő, barátkozós, ő pedig a közmegítélés szempontjából egy igazi 'átlagos' figura, aki inkább a háttérből figyeli az eseményeket.Nekem ez tulajdonképpen csak jó, mert így tündökölhetek. : D
Tökéletesen működhet a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!