Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy vőlegényem,1éve vagyunk együtt és van hogy mindennap veszekszünk. Ez miért lehet?
hááát sajnállak!
Szerintem ennek véget kell vetni,ez nem kapcsolat!
Nyílvánosan aláz téged ...
ennyi
Sajnos az, hogy TE féltékeny vagy, az a TE problémád, csak rád tartozik. A saját önbizalomhiányodból ered, nem hiszed el, hogy te kellesz a vőlegényednek. Ehhez semmi köze, hogy hova ment, mit csinált és kinek mit mondott.
Az, hogy találkozik az exével,vagy ír neki, az normális dolog. Az emberhez a múltja is hozzátartozik, ha tetszik, ha nem, nekem speciel szimpatikusabb hozzáállás, hogy az ember nem köpi szembe a múltját, nem is menekül előle, hanem együtt tud vele élni normálisan - vagyis tudja, hogy az a múlt, te meg a jelen vagy.
Ha te tényleg szereted a párod, akkor a múltjával együtt fogadod el, az önértékelési zavarodat meg saját erőből elküzdöd.
Az, amit írt a párod, hogy lefeküdne az exével, az durva. Nem tudom, milyen összefüggésben hangzott el, de ha így, ahogy leírtad, akkor válóok. Ha másképp, pl. lefeküdne vele, ha te nem lennél vagy ilyesmi, akkor természetesen nem jelent semmit.
Egy biztos: veszekedni és sérelmeket felhánytorgatni nem érdemes. Ha nem tudsz megbocsátani, akkor rúgd ki. Ha megbocsátasz valamit, akkor meg ne hozd fel állandóan.
Veszekedés tipikusan akkor van, ha a feszültséget nem vezetitek le szex-szel és orgazmussal. Ezen a téren minden rendben van? Mert ha nem, itt kéne kezdeni a rendcsinálást.
"vőlegényem" vs "1éve vagyunk együtt"
Csak én látok itt összefüggést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!