Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nyelvet tanuljak?
24 éves vagyok, dús erős hajam van és két méter magas vagyok, úgyhogy háromból semmi.
De továbbra is tartom azt az álláspontomat, hogy egy ostoba ribanc vagy, aki valami rózsaszínű álomban él, miszerint a külföldi pasik kedvesek, romantikusak, szeretetteljesek, bezzeg a magyarok, hülye, primitív bunkó parasztok.
Vagy ha annyira szép és okos lennél, akkor itthon is találnál százával értelmes sötét hajú pasikat. De nem, könnyebb azzal kábítani magad, hogy külföldön minden jobb. Egy minimális angol nyelvtudással szinte mindenhol megérted, ha csak megakarnak dugni az unatkozó hülyegyerekek, vagy tanulj arabul, manapság úgyis divat a "dubajozás", alias teveb,szókkal való k.rválkodás, amiért napi kétszázezret lehet kapni, de ha kérdezik, csak táncolni voltam kint.
csak mondom, hogy apám évekig élt dubaiban, és nincs olyan, hogy "dubajozás".
Továbbá utálom az olyan pasikat, akik állandóan a társadalomról meg a politikáról pofáznak, ezért egy bármilyen külföldi jobb, mint egy akármilyen magyar. A külföldinek ezt velem akarja megosztani. Továbbá utálom, hogy a magyar pasik zaklatottak, és - csak hogy lásd magadat - minden helyzetet kényszeresen és otromba módon a képükre akarnak formálni. Amit feltettem az egy kérdés volt, és nem valamiféle bíróság elé járultam, hogy ítéletet mondjanak fölöttem, mint ahogy azt itt sokaknak sikerült. Szóval ha nincs érdemi mondanivalód, akkor ne dumáljál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!