Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért láncolom magamhoz? Változnom kéne?
Barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt...
Nagyon szeretjük egymást, sokat hülyülünk, az ágyban is jó minden, Ő az én mindenem, nagyon szerelmes vagyok ...:)
A gond az, hogy azért mint minden párkapcsolatban, itt is szoktak lenni veszekedések... ami általában miattam van :(
Sokszor nem engedem el őt a haverokkal és ez már nagyon idegesíti... mért érzem úgy h nem vagyok elég fontos ?
Amikor a volt barátnőjére gondolok akkor az jut eszembe h vele biztos sokkal jobb volt neki :(
Volt h már szakitani akartam nem is egyszer de egyszerűen nem tudnék hiszen mindennél jobban szeretem...
A kérdésem az lenne hogyha túlságosan magamhoz láncolom akkor kis idő múlva szakitani fog velem? Egyszerűen nagyon féltem és még a gondolattól is rosszul leszek h esetleg más csajjal lenne vagy akármi... egy társaságunk van, és még azt is alig birom elviselni mikor a barátnőim adnak neki 3 puszit... megkéne változnom szerintetek?
Előre is köszönöm a válaszokat !
17 éves lány
köszönöm a válaszaitokat :)
megfogok változni!! már sokszor elterveztem de mostmár tényleg muszáj lesz!! nagyon szeretem Őt és nem szeretném elvesziteni!! azt akarom h boldog legyen és elfogom engedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!