Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exe/nője tuti tenni fogja nekem az agyát mit tegyek?
Nem tudom mennyire ismered a volt barátod csaját,de talán ha lenne olyan srác akivel ő jóba van, vele is elmehetnél arra a koncertere,idegesíteni valamennyire tudnád vele szerintem
Vagy öltözz fel csinosan,úgy ahogy még az exed nem nagyon látott,és akk a csaj fog kiakadni,mert lehet az exed téged fog figyelni nem a koncertet,igy is visszavághatsz.
Am az ilyen srácok taplók,ne foglalkozz vele.
Az alap dolog, hogy csinosan felöltözök... :D Vagyis én általában úgy szoktam nem úgy mint egyesek xD
És csak az idegesít, hogy tényleg csak játszott velem a srác... Persze lelkiismeret furdalása is volt picit,mert bevallotta, hogy megkedvelt és bocsánatot is kért... Azóta nekem is lett barátom de sajnos ő nem jön velem aznap...
Mosolyogj ..rá se hederíts.(Nehéz,de fogd vissza magad)
Ne bunkózz,sz@rd le.Veri a sors,ha már ilyen párja van.
Szép kapcsolat,gondolom :D így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!