Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Iszonyatosan hiányzik a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyatosan hiányzik a volt barátom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem bírok semmi másra, senki másra gondolni, csak rá. Nem megy a tanulás. Nem tudok enni, aludni. Semmit. Mindenem fej, azóta a szemem is fáj. 1 éve szakított velem. Jelezzem neki, hogy mennyire hiányzik, hátha? :)
2011. nov. 20. 20:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Bár az, hogy nincs barátnője.. Hát, őszintén szólva ez nem csak rajta múlik, nagyon fura srác, és mások nem kedvelik. (ezért is voltam nehéz helyzetben, míg jártunk)
2011. nov. 20. 21:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor meg koncentrálj mondjuk a tanulásra és várj az igazira, aki nem ilyen bonyolult. Az egészséged ne menjen rá!
2011. nov. 20. 21:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel.
2011. nov. 25. 16:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Kicsit magamra ismertem mikor írtál a barátodról. Bár velem az exbarátnőm szakított, de lassan tényleg egy éve, de nagyon hiányzik még mindig. Nagyon örülnék neki, ha jelentkezne, ha nem is szerelmeslevéllel, de legalább találkozni és beszélni egymással, újra látni, megölelni. Csak sajnos nincs rá esélyem. :( Szerintem ő is ugyanúgy érez, mint te. Keresd nyugodtan és beszéljétek meg!
2011. nov. 25. 16:24
 15/18 liliesgyuri válasza:
mond meg neki h szereted még és próbáljátok meg újra és ne gondold hogy megalázod magad ezel mert ha tényleg igy van akkor Cnincs mit szégyelni az érzéseiden
2011. nov. 25. 16:42
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. És ha nem szeret már, akkor el tudnám érni, hogy valahogy belém szeressen? Nem akarok nyomulni természetesen.
2011. nov. 25. 16:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Előbb találkozzatok és beszéljétek meg hogyan tovább. Ha újra összejösztök akkor majd úgyis elválik, hogy belédszeret vagy nem. Nincsenek tutti tippek, hogy beléd szeressen újra. Bár ha egyszer megtörtént, akkor esélyes, hogy újra megfog. Csak ne kövessétek el ugyanazokat a hibákat, mint először. Tanuljatok magatokból és igyekezzetek minél jobb kapcsolatot megteremteni. :) Sok sikert!
2011. nov. 25. 16:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is kb. egy éve szakítottam, de ha engem keresne meg az exem, elküldeném a pokolba.
2011. nov. 25. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!