Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért néz szemezés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz szemezés után lefelé a fiú?

Figyelt kérdés
Ne azt írjátok,hogy zavarban van,mert azt nem értem,hogy hogy lehet a szemezéstől zavarba jönni.Köszönöm!
2011. nov. 20. 20:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
azért néz lefelé mert fel áll a kukija és megnézi,hogy látszik e mert,ha látszik az cikis..:D
2011. nov. 20. 20:06
 2/12 anonim ***** válasza:

első:

B+ meg én is ezért néztem mindig le XDXD loool

2011. nov. 20. 20:07
 3/12 anonim ***** válasza:
hát hova nézzen? a plafonra? tán gerincbajos a csávó?
2011. nov. 20. 20:07
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem érted, hogy lehet a szemezéstől zavarba jönni? :D:D:D Akkor ott vannak a bajok! :D Te se voltál még önbizalomhiányos, mi?!

21F

2011. nov. 20. 20:08
 5/12 anonim ***** válasza:
De lehet szemezéstől zavarba jönni :) Legalábbis nekem már sikerült:P :D
2011. nov. 20. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Megnézi, hogy mennyire látszik, hogy áll a farka.

Teljes komolyságból mondom mert, velem volt már, hogy egy dögös csajt néztem, elkezdtem fantáziálni róla, felállt erre meg rám nézett szemeztünk, én meg lenéztem mert hirtelen megijedtem, hogy nagyon látszik e. :D

2011. nov. 20. 20:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Mert a csöcseidet is fel kell térképezni!
2011. nov. 20. 20:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem a melleimet nézi,hanem egyenesen a cipőjére néz lefelé.
2011. nov. 20. 20:49
 9/12 anonim ***** válasza:

MEGVAN...

a válasz az,hogy hokizni volt és eszébe jutott,hogy rácsöppent a cipőjére és megnézte nagyon látszik e nehogy te is meglásd mert az nagyon ciki lenne...:D

2011. nov. 20. 20:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne a szemezéstől zavarba jönni? Gondolom te olyan szupermagabiztos, kacér lány vagy...

Az átlagos emberek zavarba jönnek az ilyentől!

2011. nov. 20. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!