Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban vagyok, de már hónapok óta nincs sex! Más is van így ezzel, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Eleinte volt sex, többször is, de aztán az összeköltözés után ritkult és utána semmi, még a téma sincs meg. A sex nálunk tabu téma! Nem is beszélünk róla, én már majd megveszek annyira szeretném csinálni, de ha szóba hozom idegbeteg lesz!
Arra lennék kíváncsi hogy ebben a világban rajtam kívül vannak még ilyen párok? Vagy csak én vagyok ennyire mániás hogy mindig arra gondolok? Van sok más dolog is a sexen kívül! Várom a véleményeket! Köszönöm!

16:35-ös! Köszönjük a fontos és lényeges kiegészítést! :) (habár ez már nem ad érdemben sokat a lényeghez.)
De amúgy részvétem neked és a kérdezőnek is! :(

Kedves Kérdező! Várjuk, hogy válaszolj nekünk!
Nő vagy ? Férfi? Hány évesek?
Bővebben?
A Válaszolók!...

mi 15 éve vagyunk együtt .és nálunk nincs olyan hogy nincs szex heti 2 minimum van és mindig van szó róla amikor csa kettesben vagyunk utána elötte kinek
mi a vágya hogy szeretné ezt tökjó .nagyon sajnállak szerintem ő nem szeret téged nem érez semmit csak valmiért alkalmasabb veld élni pl anyagiak miatt. ha még szóba sem lehet hozni mert mérges lesz! én keresnék más valakit akivel legalább beszélgetni lehet mindneről a szexről is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!