Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban vagyok, de már hónapok óta nincs sex! Más is van így ezzel, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Eleinte volt sex, többször is, de aztán az összeköltözés után ritkult és utána semmi, még a téma sincs meg. A sex nálunk tabu téma! Nem is beszélünk róla, én már majd megveszek annyira szeretném csinálni, de ha szóba hozom idegbeteg lesz!

Arra lennék kíváncsi hogy ebben a világban rajtam kívül vannak még ilyen párok? Vagy csak én vagyok ennyire mániás hogy mindig arra gondolok? Van sok más dolog is a sexen kívül! Várom a véleményeket! Köszönöm!

2009. máj. 11. 14:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
16:35ös vagyok, annyit még, hogy mivel ritkán vagyunk együtt tök szűk vagyok, ezért általában 5perc alatt elmegy. Nem is tudom mikor szexeltünk normálisan utoljára.
2009. máj. 11. 16:37
 12/19 anonim ***** válasza:

16:35-ös! Köszönjük a fontos és lényeges kiegészítést! :) (habár ez már nem ad érdemben sokat a lényeghez.)

De amúgy részvétem neked és a kérdezőnek is! :(

2009. máj. 11. 16:57
 13/19 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, köszönjük a fontos hozzászólásod, bár ezzel semmi a kérdéssel kapcsolatosat nem mondtál!
2009. máj. 11. 19:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Várjuk, hogy válaszolj nekünk!

Nő vagy ? Férfi? Hány évesek?

Bővebben?

A Válaszolók!...

2009. máj. 12. 01:16
 15/19 anonim ***** válasza:

mi 15 éve vagyunk együtt .és nálunk nincs olyan hogy nincs szex heti 2 minimum van és mindig van szó róla amikor csa kettesben vagyunk utána elötte kinek

mi a vágya hogy szeretné ezt tökjó .nagyon sajnállak szerintem ő nem szeret téged nem érez semmit csak valmiért alkalmasabb veld élni pl anyagiak miatt. ha még szóba sem lehet hozni mert mérges lesz! én keresnék más valakit akivel legalább beszélgetni lehet mindneről a szexről is.

2009. máj. 12. 14:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Sajnos nem vagy egyedül vele, de egy kapcsolat csak akkor tud harmónikus lenni, ha mindenben partnerek vagytok. Szex terén is fontos a kommunikáció, ha ez nem működik továbbra sem,akkor akármennyire is szereted, el kell rajt gondolkodnod szereted-e valóban annyira, hogy ezt is el tudjad érte viselni, hogy a szex nagyon nagyon ritka maradjon, vagy még időben engedjétek el egymást, mert azzal sokkal nagyobb bajt fogsz okozni, ha később nézel más után, mert hát szexuális igényei vannak az embernek, ez természetes.
2009. máj. 12. 17:45
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok. Lány vagyok és közel a 30-hoz és a párom is. Én is gondoltam már költözésre, megfenyegettem hogy elhagyom, de aztán mégsem mentem sehova, de már ott tartok, hogy becsavarodok. Fél év alatt egyetlen egyszer volt sex. woow. Én így nem fogom leélni az életemet, ugyhogy szerintem majd lépek!
2009. máj. 13. 07:28
 18/19 anonim válasza:
Érdekes, hogy sok hasonló kérdéseknél gyakori, hogy a férfi a ludas. Olyan meg hogy a nő tàvolodik sehol sincs szinte. Na nàlunk a baràtnőm csinàlja ezt...
2019. okt. 13. 18:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem mi férfiak egyszerűen csak nehezen teszünk fel ilyen kérdéseket. Hasonló helyzetben vagyok én is, csak férfi oldalról.
2021. jún. 9. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!