Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban vagyok, de már hónapok óta nincs sex! Más is van így ezzel, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Eleinte volt sex, többször is, de aztán az összeköltözés után ritkult és utána semmi, még a téma sincs meg. A sex nálunk tabu téma! Nem is beszélünk róla, én már majd megveszek annyira szeretném csinálni, de ha szóba hozom idegbeteg lesz!

Arra lennék kíváncsi hogy ebben a világban rajtam kívül vannak még ilyen párok? Vagy csak én vagyok ennyire mániás hogy mindig arra gondolok? Van sok más dolog is a sexen kívül! Várom a véleményeket! Köszönöm!

2009. máj. 11. 14:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi hónapok múlva is ugyanúgy csináljuk mint az elején:) És szerintem ha két ember szereti egymást,akkor évek múlva is úgy kívánja a másikat mint az elején!

Nem értem a párod!

Mi minden sex után megbeszéljük,hogy mi volt a legjobb,vagy esetleg min fogunk legközelebb változtatni:)És ez így jó szerintem:)Mi hetente 2x-3x szoktuk,de biztos nem tudnám elviselni ha hónapokig sem csinálnánk, de szerintem a párom sem:)

Szerintem próbáld vele megbeszélni, de ha egyáltalán nem érdekli és ideges lesz,akkor el kell gondolkodni,hogy érdemes volt e összeköltözni!

2009. máj. 11. 14:45
 2/19 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány?
2009. máj. 11. 14:45
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát... Igazából engem már akkor kiver a víz, ha három nap után nem találunk rá alkalmat, és másra sem tudok gondolni (pedig mi is együtt élünk gyakorlatilag koleszban). Szerintem teljesen érthető, hogy vágysz rá.

Egyébként a szex nem az alapja egy kapcsolatnak, de anélkül a dolog működőképtelen. Nem hiszem, hogy skáig fogjátok tudni ezt csinálni, mert teljesen természetes velejárója a szerelemnek/párkapcsolatnak, és a hiányában a fusztráció mindent tönkretesz. De ha csak primitívebb szempontból is nézzük: ha egy nő és egy férfi egymást a párjának tekinti, akkor természetes biológiai reakció a párosodási ösztön. Csúnyán hangzik, de így van. Ha ez hiányzik, ott valami nincs rendben.

Volt kapcsolatom, ahol az utolsó három hónapban nem voltam hajlandó lefeküdni a pasimmal, s azt is utáltam ha ilyen megjegyzéseket tett, ha megfogta a fenekem stb. Baromi mérges lettem és irritált. Azért, mert nem szerettem, és nem akartam h közeledjen.

Sajnálom, de szerintem ennek a dolognak köztetek nincs sok jövője... :(

2009. máj. 11. 14:46
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
próbálj meg vele beszélni erről, és miért tabu téma nálatok? vagy próbáld felkelteni az érdeklődését a szex iránt? vagy lehet hogy valami bántka vagy lehet hogy nem akarta még összeköltözni, vagy megrémült ettől. Valakinek pl házassűg után nem működik mert túl gyorsan történt és hirtelen megrémült.Leet lelki oka van. Mi a párommal több mint 3 éve vagyunk együtt de szinte majdnem minden nap szexelünk és ha van rá mód akkor egy nap többször is, szeretjük egymást és szeretjük egymás testét is.
2009. máj. 11. 14:51
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem, szerintem egyáltalán nem vagy mániás, és nem is csodálkozom, ha már csak arra tudsz gondolni, ha hónapokig nem csináljátok.

Hány évesek vagytok? Én 33f, és az én korosztályomban az a normális, hogy a párok azért minden hónapban sort kerítenek ilyesmikre többször is. Hogy ki hányszor, az más kérdés!

Azért jogod lenne elmondani párodnak, hogy mire vágysz, ő meg ha szeret, akkor csinálhatná veled gyakrabban is. Nekem nem is kéne egy olyan pár, aki nem szexel velem, és még csak megbeszélni sem lehet vele a dolgokat!

Kérdem én, akkor most miben a párod ő?

Nincs rá vágya? Hány éves? Sztem nem normális a dolog. De ne cikizd ezért, az csak rontana, ha lelki okai vannak. Etess vele tudta nélkül jó finom fűszeres ételeket, meg vágyserkentő dolgokat, kis ginzenges teákat felszolgálhatsz neki esténként kedvességből, stb. Ha ettől sem kap erőre, akkor vagy beteg (lehet lelki is), vagy mással éli ki.

2009. máj. 11. 14:56
 6/19 anonim ***** válasza:

Már eleve nem jó, ha nem beszéltek a szexről. Közben sem?

Egy egészséges kapcsolat pedig szex nélkül nem élhet.

Nincs betegség a háttérben? Ha nincs oka én költöznék.

(lány)

2009. máj. 11. 14:56
 7/19 anonim ***** válasza:
Hát én csak egy-két hetente tudok együtt tölteni két napot a barátnőmmel, de akkor bepótolunk mindent. Egy hét után pedig már a falat kaparom és alig várom, hogy újra találkozzunk, de két hónapot tuti nem bírnék ki. És az hogy nem beszéltek a szexszről szerintem még ennél is nagyobb baj. Mi egy együtt töltött hétvége után mindig megbeszéljük kinek mi volt jó, vagy éppen nem jó. És kitaláljuk, hogy legközelebb mivel tudnánk még izgalmasabbá tenni a dolgot. Szerintem ülj le este a pároddal és kérdezz rá konkrétan, lehet, hogy van valami gondja, amit fél elmondani.
2009. máj. 11. 15:27
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fontos hogy szexuális téren is meglegyen az összhang. Sőt ez a legfontosabb, hisz a szex különbözteti meg a párkapcsolatot a barátságtól.

Férfi vagy, vagy nő?

2009. máj. 11. 15:39
 9/19 anonim válasza:
100%

Nem vagy mániás, de sajnos nem vagy ezzel a problémával egyedül. Nálunk is ez a helyzet kb. 3 éve, jó ha két-három havonta egyszer szeretkezünk. A páromat egészen egyszerűen nem érdekli a szex, sem velem, sem mással. Orvosi segítségre lenne szükségünk, de esélyem sincs rá, hogy a büszke férfit elcipeljem pszichológushoz. Többször próbáltam meg vele beszélni a dologról, de nem jutottam semmire. Pedig ha van megoldás, az csak az lehet, hogy megpróbálsz vele beszélgetni, kideríteni az okokat, esetleg külső segítséget kérni. Szerintem biztos van valami a háttérben (stressz, lelki-testi ok, munkahelyi gondok stb.) amin egy afrodiziákumnak kikiáltott szer valószínűleg nem fog segíteni.

Ha viszont nem találtok megoldást neked kell eldöntened, hogyan tovább. Amikor kezdődtek a problémák én is nagyon ki voltam akadva. Gondoltam szakításra, megcsalásra, végül egyiket sem tettem meg, és nem is fogom. Nagyon sokat kellett gondolkodnom, és el kellett döntenem, hogy mi a fontos számomra. Szeretem a férjemet, a szexen kívül az élet minden területén tökéletesen működünk együtt, ezen kívül semmi problémánk nincs. Ezt nem kockáztattam, és nem adtam fel, a sűrűbb lepedőakrobatika kedvéért. Habár hozzád képest meg van az az előnyöm, ha már nagyon nem bírok magammal, és kezdeményezek, még soha nem utasított vissza. Valószínűleg a döntésbe belejátszott a korom is (42). Ha fiatalabb lettem volna, azt hiszem szakítottunk volna.

2009. máj. 11. 15:46
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

mi 4éve vagyunk együtt, és kb egy éve van az, hogy 2-3hetente szexelünk, és akkor is úgy kell könyrögnöm érte. Azelőtt hetente 3-4alkalom volt az arány, de mostanában szinte semmi. Nem tudom mi van vele. Én se tudok nagyon erről beszélni vele, mert mindig felkapja a vizet, hogy csak erre tudok gondolni, de ha "jó" napja van, azért lehet vele beszélni erről. Mindig megígéri, hogy változtat, de semmi. Én 26éves vagyok és én is nagyon sokat gondolkodom mi lesz, mert nekem szükségem van a szexre. Bár ezen kívül nagyon jó a kapcsolatunk, de én 4-5szexmentes nap után már feszült vagyok, idegbeteg és sértődékeny. Megalázó, hogy könyörögnöm kell neki, hogy d@gjon meg és igazából nem is érzem magam nőnek mellette.

Régen tök jó volt, elég volt, hogy csak belepusziltam a nyakába és már állt neki. Éreztem, hogy kíván, hogy odavan értem. De már úgy élünk egymás mellett mint két nyugdíjas. Már csak a külön ágy hiányzik. De én még fiatal vagyok és nem erre vágyom.

2009. máj. 11. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!