Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok titeket mi fog meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket mi fog meg egy fiúban?

Figyelt kérdés
Pl.: személyiség öltözködés .....
2011. nov. 20. 11:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Utolsó ne csodálkozz, aki ilyet ír meg is érdemli, hogy úgy járjon... Ha mindig ez a helyzet, tudd meg benned van a hiba.

Hogy jössz te ahhoz, hogy megítéld mások kapcsolatát? Istennek hiszed magad? Én szeretem a párom pedig nem gazdag és kikérem magamnak, hogy egy ilyen kis mitugrász megmondja nekem, hogy miért is vagyok vele! Nem lennék a barátnőd semmi pénzért!

2011. nov. 21. 08:26
 12/19 anonim ***** válasza:

Nemcsak velem ez a helyzet, egy srácnak sincs bnője, aki csúnya és pénze sincs. A te pasid, ha nem gazdag, akkor valszeg jól néz ki, legalábbis neked tetszik.

Abban egyetértek, h nem lennél a bnőm, főleg ha meglátnál :)

2011. nov. 21. 08:49
 13/19 anonim ***** válasza:

tegnap 08:49

Persze, hogy az adott lánynak tetszik a külseje. Ne legyél álszent, te sem randiznál neked nem tetsző egyénnel. És igen, a külső fontos, nagyon is, mert ha külsőleg "nem hoz lázba" (ha nem is az első pillanattól kezdve) akkor abból nem lesz szerelem. Viszont, ha valaki holt bunkó, az lehet akármilyen jóképű, taszítani fogja a lányokat.

2011. nov. 22. 18:50
 14/19 anonim ***** válasza:

Számomra nagyon fontos az öltözködés, hiszen az ember ezzel fejezi ki a stílusát. de ne értsetek félre. a "mindenből csak a márkásat" típusú fiúkat nagy ívben elkerülöm. HA egyszer van stílusa, akkor öltözködhet turkálóból, innen-onnan, a lényeg, hogy legyen stílusa!! a külsőt illetően számomra ez a legfontosabb!

Belső: ami megfog egy pasiban igazán, az a magabiztosság, figyelmesség, kedvesség és humor!! Tudjon beszélni akármiről. Valahogy vonzom a nagydumás srácokat, az olyan típusú pasikat bírom, akiknek be nem áll a szájuk és nem tudom abbahagyni a nevetést mellettük :)

Létezik ilyen pasi. a legutóbbi és egyben eddigi egyetlen barátom ilyen volt. Vagyis, még mindig ilyen, de már nem vagyunk együtt.

17/L

2011. nov. 25. 21:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Legyen humoros, kedves, intelligens, és szeretem, ha egy fiú nagyszájú. :) Az öltözködésének nem kell divatosnak lennie, de legyen ízléses és tükrözze a személyiségét. :)
2011. nov. 25. 21:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Hanyingerkelto a sok ribi stilusu valasz !
2011. nov. 25. 21:45
 17/19 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem...Az osztályomba olyan gyerekek járna akikről azt lehet hinni hogy még ovisok(olyan szinten is vannak) tehát tiszta szégyen az egész osztály olyat játszanak hogy futkosnak a folyosón egymást tökön vágják, nyakon csapják olyanokon röhögnek ami egyáltalán nem vicces... És mégis neki van barátnője hát ezt nem hiszem el... Én meg mindent megteszek azért hogy legyen és megmondom őszintén nem vagyok csúnya :D Csak már kezdem magam kisebbségnek érezni, mert ezek olyanokat csinálnak ami bejön 1 csajnak kétlem !!! :S
2011. nov. 25. 21:53
 18/19 A kérdező kommentje:
Ja 9. es vagyok 15 éves.
2011. nov. 25. 21:54
 19/19 anonim ***** válasza:
ma 21:45 Nyugodtan hányd össze magad!
2011. nov. 25. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!