Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az baj ha valaki lumpenproletá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha valaki lumpenproletár, lusta, rendetlen és alkoholista?

Figyelt kérdés

na jó, lehet hogy túlzok, de kb. ez van. Amúgy normális, értelmes, érzelmes embernek tarom magam. :)

a kérdés lehetne költői is..

..úgyse kell senkinek ilyen pár :)

2011. nov. 20. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:
van aki ezt el tudja viselni. engem kicsit zavarna
2011. nov. 20. 09:51
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Ha magas vagy, és/vagy jóképű, és/vagy gazdag, akkor nem baj. Ha meg nem, akkor úgyis mindegy mit csinálsz.
2011. nov. 20. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

Putrisoron próbálkozzál, szép fekete lányoknál.

Ha nőtángáló is vagy, és kétpercenként rántasz bicskát, hogy mitnéézeeee, akkor verekedni fognak érted, már tavaszra szülnek neked gyereket.

Csak az a kérdés, hogy NEKED kell-e olyan csaj, akinek ilyenek az igényei?

Tudod: hasonló a hasonlóval.

2011. nov. 20. 09:55
 4/7 A kérdező kommentje:

:D :D :D

ez jó volt

de legalább nem árulok zsákbamacskát, és őszinte vagyok.

Mondjuk reklámnak nem túl jó.

ha valaki magas és gazdag akkor lehet ilyen? ezt a választ nem túlzottan értem.

magas vagyok, gazdag nem annyira.

2011. nov. 20. 09:59
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

Azért mondta, mert a az az általános tapasztalat, hogy a nők magas és gazdag pasikra buknak, onnét kezdve tök mindegy, hogy milyen a személyisége... Persze ez nem mindenkinél van így. :D

A fentiekből csak az alkoholizmust nem tudnám elviselni...

2011. nov. 20. 10:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem baj.
2011. nov. 20. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:
79%
értelmes, érzelmes vagy. ez a lényeg. a rendetlenségen meg lehet változtatni. csak hozzáállás kérdése. ha lenne, aki motiválna kellőképpen, mintaférfi, társ is lehetnél. az alkoholizmus sem hiszem, hogy annyira magas szintű. és arról is le lehet szokni.
2011. nov. 20. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!